KAISİAD'tan, Şayir'e ziyaret

KAISİAD'tan, Şayir'e ziyaret

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Şubat 2019 Çarşamba 11:03
 KAISİAD'tan, Şayir'e ziyaret

KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş ve yönetimi AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir'i ziyaret etti.

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'nda ki Kars, Ardahan ve Iğdırlı İşadamları tarafından kurulan Kars, Ardahan, Iğdır İşadamları Derneği (KAISİAD) Başkanı Meşaik Karakuş ve yönetimi AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir'i ziyaret etti. AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatında gerçekleşen ziyarette AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi de hazır bulundu.

ŞAYİR, GÜZEL HİZMETLER YAPACAKTIR

Ziyarette konuşan KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş, "Kars, Ardahan ve Iğdırlı işadamları derneği olarak Dilovası'nda bir hemşerimizin belediye başkanlığı aday gösterilmesi bizleri gururlandırmıştır. İnşallah Dilovası halkı Hamza kardeşimize sahip çıkacak ve belediye başkanı olarak göreve gelecektir. 

Hamza Şayir kardeşimiz eğer seçilirse ki görevini en iyi şekilde yaparak Dilovası'nda güzel projeleri hayata geçireceğine inanıyoruz. Kendisine ve yol arkadaşlarına seçim sürecinde başarılar diliyoruz" dedi.

HEMŞERİLERİMİN DESTEĞİ ONURDUR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, "Hemşerilerimin bu zorlu süreçte yanımda olduğunu bilmek beni mutlu etti. Bizlere verilen onurlu bir görev için yola çıktık. Bu yolda ilçemize ve halkımıza en iyi hizmeti verebilmek ve projelerimizi ilçemize kazandırmak için çalışıyoruz. 

Bu yolda birçok kesimden çok güzel destekler aldığımızı görmek bizleri mutlu ediyor. Ancak kuruluşundan bu yana her zaman takip ettiğim ve bölgemizde yaptığı güzel çalışmalardan dolayı hep takdir ettiğim KAISİAD'ın bizleri ziyaret etmesi ve destek sunmaları bizim için ayrı bir onurdur. 

İnşallah seçilirsem hemşerilerimin yüzünü kara çıkartmayacak ve ilçemize en güzel hizmetleri getirebilmek için gece gündüz çalışacağım” dedi.
Son Güncelleme: 06.02.2019 23:34
Anahtar Kelimeler:
KAISİADtanŞayire Ziyaret
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37