banner55

Kamalak, SP Çayırova kongresine katıldı

Yusuf Aksu tek aday

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Mayıs 2016 Pazar 22:33
Kamalak, SP Çayırova kongresine katıldı
Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Çayırova'da yapılan ilçe kongresine katıldı.


Saadet Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı'nın 3. olağan ilçe kongresi, Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kalamak'ın katılımıyla  gerçekleştirildi. 

Çayırova Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen kongrede mevcut ilçe başkanı Yusuf Aksu tek aday oldu. 
248 delegenin oy kullanma hakkı bulunduğu kongreye Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Mustafa Kamalak, SP Kocaeli İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, SP Şırnak İl Başkanı Hüsamettin Duman, Saadet Partisi Gebze, Darıca, İzmit, Derince, Başiskele, Kandıra, Gölcük, Körfez ilçe başkanları, MHP Çayırova İlçe Başkanı Fatih Kartal, Anadolu Gençlik Derneği Çayırova Şube Başkanı Fatih Yeşil, Çayırova Emek Mahallesi Muhtarı Hüseyin Çapkın, Kızılay Çayırova Şube Başkanı Halil Keskinoğlu, Erbakan Vakfı Çayırova Şube Başkanı Osman Öğüt, delegeler ve partililer katıldı.
 
AKSU:SEÇİM TAKVİMİNİ BEKLEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ
Divan başkanı İbrahim İlhan olurken, divan üyeleri Recep Sarıdoğan, Necati Korkmaz ve Selim Çetinkaya seçildi. Divan seçiminin ardından İstiklal Marşı okundu. Faaliyet raporu okunarak oylandı. Faaliyet raporundan sonra mali rapor okunarak oylandı. Siyasi konuşmalar bölümünde ilk olarak Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu bir konuşma yaparak, “Kongrenin hayırlı getirmesini diliyorum.

Çayırova ilçesi İstanbul ve Kocaeli arasındaki sanayi bağlantıları ile en çok göç alan ilçeyiz. Sınırlarımızdan gasp edilen Fatih’in otağı ilçemiz için manevi destekçisidir. Bu görevi daha da yukarıya taşımak olacaktır. Bugünden itibaren Çayırova ilçe teşkilatı olarak seçim takvimini beklemeden çalışacağız. Başta Prof. Dr. Necmettin Erbakan olmak üzere rahmete kavuşan tüm teşkilat mensuplarına Allah’tan rahmet diliyorum. Teşkilatlarımıza yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkürü bir borç biliriz. Annelerimizin gününü kutluyorum” dedi.
 
EJDEROĞLU: ÇITA DAHA YÜKSELECEK
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sinan Ejderoğlu ise yaptığı konuşmada, “Çayırova ilçemiz ülkesine, milletine sahip çıkan, sorumluluğunu bilen ve her türlü fedakârlığı gösteren bir ilçemizdir. Bugün aileler dağılıyor, gençler uçuruma sürükleniyor. Millet kutuplaştırılıyor. Manevi olarak çöküntü yaşıyoruz. Bunun üzerine bunlar unutulsun diye büyük gündemler oluşturuluyor. Bizi gündemimiz kendi insanımıza sahip çıkmaktır. Uyuşturucu ve ahlaksızlıkla imtihanı olanları kurtarmaktır.

Tarihi sahnesinde bu yaşananların nokta kadar değeri yok. Biz üzerimize düzeni en iyi şekilde yapacağız. Bize verilen bu görevlerde teşkilat olarak elimizden geleni yapıyoruz. Eski ilçe başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonra seçecek olan arkadaşlarımız çıtayı daha da yükseltecek. Kongremizin hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.
 
KAMALAK:DÜNYANIN EN ŞEREFLİ TEŞKİLATI
Kongrede son olarak ise Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak bir konuşma yaptı. Kamalak şunları söyledi: "Kongremizin herkese hayırlar getirmesini diliyorum. Bugün aynı zamanda anneler günü. Bizim içim 365 günü her bir günü anneler günüdür. Bizde kadın annedir, eştir, haladır, kızımızdır, bacamızdır. Ama diğerleri bacı yerine bayan kavramını koydular. Şuan mücadelesini verdiğimiz sistemde ilahi nizamı harekete geçirmektir. Bu yolda sizler büyük görev düşmekte. Sizler sıradan bir partiyi temsil etmiyorsunuz. Sizin sayınız ne olursa olsan dünyanın en şerefli teşkilatın mensuplarısınız. Bir davanın haklılığı ilahi idareye uygunluğu ile ölçülür.
 
SİZ ERBAKAN’I BAĞRINDAN VE SIRTINDAN BIÇAKLADINIZ
Peygamberimizin bize bıraktığını 2 emaneti milli görüşten başka savunan ve uygulamayı savunan başka teşkilat yok. Hem ülkemiz hem İslam âlemi ve dünya kritik bir dönemden geçiyor. Şehit uğurlamayan ilimiz kalmadı. Kiminle savaşıyoruz. Dün Çanakkale’de bu vatanı savunanların evlatlarına ne oldu. Bu kanın akmamasının çaresi milli görüştür. AKP bir menfaat çetesi olduğu için bu kanı durduramaz. Siz Erbakan’ı menfaat için hem bağrından hem sırtından bıçakladınız. Siz yüzde yüz oy alsanız da ülkeyi idare edemezsiniz. AKP sen millet kesesinden kumar oynadın faturayı da millete kestiler.
 
AKP'NİN GİTTİĞİ YOL YANLIŞ
Ergenekon, Balyoz dediler tutukladılar. Şimdi de her biri tazminat açıp kazanıyor. Faturayı millet ödüyor. 3,5 milyon Suriyeli Türkiye’de faturayı millet ödüyor. Çözüm süreci dediler. Şimdi ise faturayı fidan gibi gençler ödüyor. Şimdi ise başkanlık sistemi istiyorlar. AKP'nin gittiği yol yanlış. Yanılmadıkları bir konu yok. Kendileri değimliydi o Türkçe olimpiyatlarında Allah sizden razı olsun, devletin yapamadığını siz yaptınız deyip daha sonra da ne istediniz vermedik dediler. Teröristlerin de anaları ve babaları var. Öldürülen teröristlerin yakınları akın akın dağa çıkıyor. 400 bin insan güneydoğudan göç ediyor. Bu ülkenin kavgaya değil barışa ve kardeşliğe ihtiyaç var.
 
ANA GÜNDEM ÜLKE BARIŞI
Ülkenin gündemi işsizliktir, içi boşaltılmış hukuk, barışın sağlanmasıdır. Ülke bu kadar gerildikten son yaşananlar şaşmıyoruz. Biz bu ülkenin bir serçesinin bile heba edilmesine karşıyız. Devleti yönetenler bir kıısm insanları vatan haini ilan ederlerse bazı insanlar da kendilerini vatansever diyerek o insanlara saldırır. Parti olarak ana gündemimiz içeride barışı sağlamaktır. Bunun yolu da meclisten geçer. Meclisin durumunu gördünüz. Bu millet bunu hak etmiyor. Yanlış politikalar sonucunda 3,5 milyon mülteci var. Ülkemiz bir mülteci kampı ve batının da sınır karakolu durumuna getirildi. Amaçları dokunulmazlıkları kaldırmak değil. Kendi pisliklerini muhalefete kaldırtmaktır.” 
 
KONGREYE TEK LİSTEYLE GİDİLDİ
Yapılan konuşmaların ardından divana tek liste sunuldu. Sunulan listede yönetim kurulu ilçe başkanı Yusuf Aksu, asil üyeler; Zeki Özçelik, Murat Demiral, Battal Öztürk, Selahattin Karahan, Gültekin Aktaş, Fatih Karabulut, Mustafa Ballı, Tuncay Karacan, Ali Uçar, Fikret Ayyıldız, Cafer Demirel, Sadık Özdemir, Ercan Ertaş ve Yusuf Ecevit. İl kongre delegeleri; Yusuf Aksu, İlhami Bayrak, Zeki Özçelik, Murat Demiral, Battal Öztürk, Selahattin Karahan, Gültekin Aktaş, Fatih Karabulut, Mustafa Ballı, Tuncay Karacan Ali Uçar, Fikret Ayyıldız, Cafer Demirel, Sadık Özdemir, Ercan Ertaş, Yusuf Ecevit, Necati Apaydın, Beyler Eryılmaz, Erdal Durdaü, Adil Aydın, Yılmaz Gök, Müslüm Çelik, Haydar Demirkıran, Soner Demiral, İbrahim Zengin, Mehmet Kul, Abdullah Deliibrahimoğlu, Resul Sağcı, Selahattin Güneş, Orhan Vural, Adem Şişman, Adnan Çavuşoğlu, Veysi Demir, İbrahim Bakar, Fuat Aktaş, Aynur Karaca, Atife Güney Ecevit, Derya Ballı.





Son Güncelleme: 09.05.2016 00:26
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37