Kamalak: Tarihin en kötü dönemini yaşıyoruz

Kamalak: Tarihin en kötü dönemini yaşıyoruz

Yüksel Ercan
Yüksel Ercan
28 Mayıs 2016 Cumartesi 13:09
 Kamalak: Tarihin en kötü dönemini yaşıyoruz
Saadet Partisi İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı, Genel Başkan Mustafa Kamalak’ın katılımıyla ilimizde gerçekleştirildi.Saadet Partisi İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı, dün Genel Başkan Mustafa Kamalak’ın katılımıyla Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Kamalak’ın divan başkanlığını yaptığı toplantıya; İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, İzmit İlçe Başkanı Samet Gürsoy, ilçe başkanları, ülke genelinden il başkanları,partinin ileri gelenleri ve partililer katıldı. Kamalak kürsüye çıktığı sırada salonda “Başbakan Kamalak” sloganları yankılandı. SP Genel Başkanı Kamalak, yaptığı konuşmada Türkiye’nin ana ve güncel sorunlarını değerlendirdi. 

BAKANDAN ÖNEMLİ

Toplantıda açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, “Genel Başkan’ımızın bu ay Kocaeli’ye dördüncü gelişidir. Kendisine Allah razı olsun diyorum. Öyle bir ekiple çalışıyoruz ki belki milletvekilimiz yok, bakanımız yok ama onların temposuyla çalışan il başkanlarımız, ilçe başkanlarımız ve Saadet Partisi mensuplarımız var. Bizim bir il başkanımız bir il müfettişimiz bakanlardan milletvekillerinden çok daha önemlidir. Şu an ülkemizdeki bakanlar milletvekilleri el emeği ile değil Balyoz’la Ergenekon’la o konuma gelmişlerdir” ifadelerinde bulundu.

TARİHİN EN KÖTÜ DÖNEMİ

Toplantıda konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Cumhuriyet tarihinin en kötü döneminin yaşandığını belirterek, “Cumhuriyet döneminde her gün böyle şehit yolladığımız bir dönem oldu mu? Olmadı. Sonra şehit annesi ve babasına ‘Ne mutlu size’ diyorlar. Ama şehit annelerini babalarını kutlayan onları tebrik edenler nedense kendi çocuklarının şehit olmasını istemiyor. Hiçbir üst yetkilinin oğlunun veya akrabasının şehit olduğunu duydunuz mu ? Şehitlik çok büyük bir mertebedir. Ama kendi çocuklarını oralardan fersah fersah uzak tutuyorlar. Netice itibariyle geldiğimiz nokta bakımından terör konusunda iktidar yanılmıştır. Çözüm sürecini doğru yönettik diyen kimse bulunmuyor” diye konuştu.

ÇÖZÜMÜN YERİ OSLO DEĞİL

Çözüm sürecinin fiyasko olduğunu vurgulayan Kamalak, “Çözümün yeri TBMM’dir Osla değil, İmrali değil Kandil hiç değildir. Bu milletin bir meclisi var. Orda komisyonlar kurulur. Ülkemin hangi bölgesinde hangi yöresinde bir haksızlık var. Ona göre çözüm mecliste gerçekleşir. Bunu asla ve asla pazarlık konusu yapamaz. Halk pazarlık konusu edilemez. Maalesef ki zaman bizi haklı çıkardı. Keşke haksız çıkarsaydı da gencecik evlatlarımızı toprağa vermeseydik” ifadelerinde bulundu. 

YILDIRIM’IN NEYİ FAZLA ?

Konuşmalarına devam eden Kamalak, “Suriye konusunda da kendisini uyardık. Ama bize bu sefer “Esedci” dediler. 3 buçuk milyon Suriyeli ülkemizde barınıyor. Bunların harcamalarını ise kim karşılıyor? Millet karşılıyor. Geriye düşünüp bakıyoruz. Bu iktidarın yanılmadığı bir konu var mı? Bunlar her konuda yanıldı. Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde Ahmet Davutoğlu azledildi. İstifa etmedi. Azledildi. Yerine kim geldi Binalı Yıldırım geldi. Soruyorum Davutoğlu’nun neyi eksikti. Yıldırım’ın neyi fazla ? Yeni hükümet demek yeni program demektir. Yeni vizyon, heyecan demektir. Milletimiz böyle bir heyecan yok. Yeni hükümetin terörü bitireceğine, işsizliği bitireceğine, Türkiye’nin sorunlarını çözeceğine dair kimsenin umudu bulunmuyor” şeklinde konuştu. 

Son Güncelleme: 17.07.2016 20:38
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37