Kaman, Gebze Hasköy Sanayi Sitesi'ni gezdi

Kaman, Gebze Hasköy Sanayi Sitesi'ni gezdi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Şubat 2019 Pazar 16:59
 Kaman, Gebze Hasköy Sanayi Sitesi'ni gezdi

Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Serdar Kaman dur durak bilmiyor. Kocaeli'de çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamaya kararlı olan Kaman, Gebze Hasköy Sanayi Sitesi esnafını gezdi. Kaman sanayi sitesi esnafının sorunlarını dinledi.

Millet İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Serdar Kaman gönüllerde taht kurmaya devam ediyor. Kocaeli'yi karış karış gezmeye kararlı olan Kaman, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamaya kararlı olan Kaman, Gebze Hasköy Sanayi Sitesi esnafını gezdi. Kaman, sanayi sitesi esnafının sorunlarını dinledi. Sanayide çalışan bayanlara da al yazma hediye etti.

Sabahın ilk ışıklarından gece yarılarına kadar tüm Kocaeli'yi dolaşan Kaman önceki gün de Gebze Hasköy Küçük Sanayi Sitesi esnafını gezerek sorunlar hakkında bilgi aldı. Ziyaretlerde esnafın Kaman'a ilgisi yoğun oldu.

ESNAF DERTLİ Mİ DERTLİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kaman'ın ziyaretinde sanayi esnafı sorunları tek tek başkan adayı Kaman'a aktardı. Esnaf özellikle siyasilerin kendilerine hiç uğramadığını belirterek, adaylardan bugüne kadar sadece Kaman'ın ziyaretlerine geldiklerini söylediler. 

Sanayi esnafı özellikle yolların bozukluğu altyapı sorunları ve dükkanların küçük ve şartlara uygun nitelikte olmadığı konusunda Kaman'a bilgi vererek çözüm istediler.

NE GEREKİYORSA YAPILACAK

Ziyaretlerde esnafı dinleyen Dr. Serdar Kaman ise, Hasköy Sanayi Sitesi'ni yerinde inceledim. Gerçekten durumlar içler acısı. Ülkenin ekonomik durumu ortada, siftahsız dükkan kapatan esnaflarımız var. Bu nedenledir ki çalışma alanlarını düzenlemek bizim görevimiz. 

Sanayi sitesinin havalimanına yakın daha geniş bir arazide çağdaş, modern ve günümüz koşullarına uygun olarak yeniden inşaa edilmesi en doğrusu olacaktır. Göreve gelmemiz halinde konu öncelikli planımızda olacaktır" şeklinde konuştu.
Son Güncelleme: 17.02.2019 22:54
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37