Kaman'dan, Darıca çıkarması

Kaman'dan, Darıca çıkarması

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Şubat 2019 Pazartesi 16:30
 Kaman'dan, Darıca çıkarması

CHP ve İYİ Parti’nin ortak Büyükşehir belediye başkan adayı Dr. Serdar Kaman Darıca'ya çıkarma yaptı. Önce İYİ Parti Darıca İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Kaman daha sonra CHP İlçe Örgütü’nün toplantısına katıldı. Kaman daha sonra halkla buluştu.

Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Serdar Kaman dur durak bilmiyor. Hafta sonu tüm gününü Darıca'da geçiren Serdar Kaman önce Millet İttifakı'nda bulunan CHP ve İYİ Parti'ye ziyaretlerde bulundu ve ardından havanın güzel olmasıyla birlikte Darıca sokaklarında vatandaşlarla bir araya geldi. Darıcalılar’ın büyük ilgi gösterdiği Kaman sorunları dinlemeyi de ihmal etmedi.

Dr.Serdar Kaman'ın Darıca gezisinde ilk durağı İYİ Parti İlçe Teşkilatı oldu. Burada Kaman'ı ilçe başkanı Özer Yıldız ve kalabalık partili gurup karşıladı. Daha sonra CHP İlçe Örgütü’nün genişletilmiş ilçe toplantısında katılan Dr. Serdar Kaman burada yaptığı konuşmada, “Yaptığımız ittifak milletimizin yararınadır. Çoluk çocuğumuzun geleceği için bu mücadeleyi var gücümüzle veriyoruz. Sizlerin çabasıyla inşallah 31 Mart akşamı hem Darıca'yı ve hem de Büyükşehir’i Allahın izniyle alacak, sosyal ve şeffaf belediyecilik nasıl yapılırmnış iktidar partisine göstereceğiz” dedi. 

Daha sonra kalabalık bir gurupla kent merkezinde vatandaşlarla bir araya gelen Kaman, Darıca'lıların sorunlarını dinledi, çözüm için oy istedi. 

Darıca'daki ziyaretlerinde daha sonra yine esnaf turu yapan Millet İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Yüksek İnşaat Mühandisi Yakup Törk'le karşılaşan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Serdar Kaman ayak üstü bir müddet sohbet ettiler. Sohbette her iki adayın da vatandaşın teveccühünden dolayı yüzü gülerken, Darıca Belediye başkan adayı Törk, Kaman'a abi diye hitap ederek "Darıcalı vatandaşlarımızdan kendim için olduğu kadar sizin için de oy istiyorum ve kesinlikle kazanacağız. Ben Darıca'yı kazanacağım ve sizi de Büyükşehir belediye başkanımız yapacağız" şeklinde konuşarak abim dediği Kaman'a desteğini açıkça gösterdi.
Son Güncelleme: 04.02.2019 23:44
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37