Kaman'dan EYT mağdurlarına destek

Kaman'dan EYT mağdurlarına destek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Şubat 2019 Pazartesi 11:04
 Kaman'dan EYT mağdurlarına destek

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Gebze Şubesi’nin organize ettiği toplantıya katılan Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Serdar Kaman, "Damdan düşenin halinden yine damdan düşen anlar" dedi.

Henüz yeni start vermesine karşın her geçen gün sokakta büyük taraftar toplamaya başlayan Kocaeli'nin ve Türkiye'nin dalında en önemli doktorlarından, Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Serdar Kaman dur durak bilmiyor. Her davet edildiği programa katılmaya özen gösteren Kaman sabahın ilk ışıklarından gecenin yarısına kadar sıkmadık el, dinlemedik dert bırakmıyor. 

Dr. Serdar Kaman dün de Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Gebze Şubesi’nin Zümrüt Düğün salonundaki toplantıya katıldı. 

EYT mağduru vatandaşların dertlerini dinleyen Kaman burada yaptığı konuşmada "Damdan düşenin halinden yine damdan düşen anlar" dedi.
 
Kaman konuşmasında şunları söyledi:


En doğal Anayasal hakkınız için verdiğiniz bu onurlu mücadelenizde sonuna kadar sizinle birlikteyim çünkü ailem de EYT mağduru. Eşim de sizin gibi emeklilikte yaşa takılanlardan. Bu nedenle sizi en iyi anlayan benim. 

Daha sonra ülkenin ekonomik zorluklarına dikkati çeken Kaman sözlerini şöyle sürdürdü:


Ülkemizi yeniden feraha ve huzur ortamına kavuşturmanın ilk adımı belediyeleri almaktır. Bu sebeple içinizden çıkan bu kardeşinizi desteklemeniz ile birlikte aydınlık günlere kavuşmanın ilk adımını atmış olacağız. 

Daha sonra Gebze Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serap Çakır ve CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan da birer konuşma yaptı.
 
Program sonunda 10 Şubat’da Ankara'da yapılacak olan büyük EYT mitingi için derneğin Gebze şubesine ulaşım desteği vererek katkı sağlayacağını belirten Dr. Serdar Kaman salondan büyük alkış aldı.

Son Güncelleme: 04.02.2019 14:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37