Karabacak çalışmaları inceledi

Karaaslan caddesinde üstyapı çalışmaları için bilgi aldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Ağustos 2016 Çarşamba 16:16
Karabacak çalışmaları inceledi
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Karaaslan caddesinde yapımı tamamlanan üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.
Fen İşleri Müdürlüğü tarafından baştan sona yenilerek trafiğe açılan şehrin merkezi konumundaki Karaaslan Caddesi’nde yapılan üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Karabacak, ilçede asfalt, yama ve parke yol yapım çalışmalarının yanı sıra ihtiyaç görülen noktalarda yol genişletme çalışmaların da devam ettiğini ifade ederek, "Fen İşleri bünyesindeki ekiplerimiz ilçenin değişik noktalarında asfalt, yama, parke ve yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.
Bu çerçevede ilçemizin en işlek caddelerinden olan ve yaklaşık 400 metre uzunluğundaki Karaaslan caddesindeki asfalt sökülerek, yeniden asfalt serimi yapılıp cadde trafiğe açılmıştır. Caddedeki su mazgalları da temizlenerek altyapı sorunları tamamen ortadan kaldırılmaktadır. Yenilenen yüzüyle Karaaslan Caddemiz hayırlı olsun" diyerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.
Cadde üzerindeki esnafla sohbet eden Başkan Karabacak, çalışma boyunca esnafın gösterdiği hassasiyete de teşekkür ederek, bol kazançlar diledi. 
Son Güncelleme: 20.08.2016 00:03
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37