Karabacak: FETÖ bu ülkenin gördüğü en büyük ihanettir

Karabacak: FETÖ bu ülkenin gördüğü en büyük ihanettir

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Ocak 2018 Pazartesi 15:33
Karabacak: FETÖ bu ülkenin gördüğü en büyük ihanettir
AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Ak Parti Darıca meclis üyeleri Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde görülen FETÖ/PDY silahlı terör örgütü davasını izlediler.

Kandıra Yüksek Güvenlikli Cezaevi Yerleşkesi'nde kurulan duruşma salonunda terör örgütüne üye olmak suçlamasıyla görülen davayı yerinde takip eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, duruşma sonrası yaptığı açıklamada 15 Temmuz hain darbe girişimini gerçekleştiren FETÖ üyelerini bu milletin asla affetmeyeceğini söyleyerek, "FETÖ bu ülkenin gördüğü en büyük ihanettir" dedi.

15 TEMMUZ'U UNUTMAYACAĞIZ
Başkan Karabacak, dava sonrası yaptığı açıklamada adaletin yerini bulacağına olan inancını dile getirerek, "15 Temmuz darbe girişimi ülkemiz adına karanlık bir geceydi. Bu karanlık gecenin müsebbipleri hesap vermeye başladılar. İnşallah 15 Temmuz Şehitimlerimizin, onların yakınlarının ve Türk milletinin vicdanlarını rahatlatacak kararlar çıkacaktır. Bizler yargıçlarımıza güveniyoruz. Burada izlemiş olduğumuz tabloda iki saatlik bir savunma dinledik.  

Bizler bu yargılamaları takip ediyoruz, takip etmeye davam edeceğiz, Bütün 15 Temmuz şahitlerini bir kez daha rahmetle minnetle anıyoruz, Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımız Rabbim güç kuvvet versin, ülkemizi korusun. Dünya mazlumları bizlerden çok şey bekliyor. İnşallah bütün zalimlere karşı ülke olarak en iyi şekilde mücadelemizi vereceğiz. Bu yargılamaların sonunda adalet yerini bulacaktır. Buna yürekten inanıyoruz" diyerek 15 Temmuz davalarının takipçisi olduklarını ifade etti.

Son Güncelleme: 15.01.2018 15:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37