Karabacak: Teşkilatlarımızla birlikte çalınmadık kapı bırakmayacağız

Karabacak: Teşkilatlarımızla birlikte çalınmadık kapı bırakmayacağız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Ocak 2019 Cuma 17:09
 Karabacak: Teşkilatlarımızla birlikte çalınmadık kapı bırakmayacağız

 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun Darıca’daki programlarına eşlik ederken, Ak Parti İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen programda seçim süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Ak Parti İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen programda partililere seslenen Başkan Karabacak, "15 yıllık görev süremiz boyunca teşkilatımızla ve halkımızla birlikte Darıca’da önemli hizmetler yaptık. Bize ve AK Parti’ye güvenenleri hiç mahcup etmedik, sözümüz sözde kalmadı. 31 Mart seçimlerine kadar da MHP’ye gönül veren arkadaşlarımızı da yanımıza alarak kapı kapı gezeceğiz ve bu seçimlerden güçlü bir şekilde çıkacağız. Ben yeni başkan adayımız Muzaffer Bıyık’a başarılar diliyorum, teşkilat üyelerimize de bu süreçte kolaylıklar diliyorum" dedi. 
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Açay, Ak Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Mzuaffer Bıyık ve beraberindekiler daha sonra İstasyon Caddesindeki vatandaşlarla hasbihal ederek, seçimlerde vatandaşlardan destek istediler. 
Son Güncelleme: 27.01.2019 11:55
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37