Karaosmanoğlu helallık aldı

Karaosmanoğlu helallık aldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Mart 2019 Perşembe 13:44
 Karaosmanoğlu helallık aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Gebze Holiday Inn Hotel'de bölge basınıyla bir araya geldi, helallik aldı.

20 yıldır beraberiz. 1999 yılında rahmetli Ahmet Penbegüllü'nün zamanında Gebze'de mesaimiz olmuştu. 2004 yılında da Büyükşehir Belediye Başkanı seçildik" diyen Karaosmanoğlu, 3 dönemdir Kocaeli'ye güzel hizmetleri olduğunu söyledi.


Bugün buraya helallik almaya geldim diyen Karaosmanoğlu şunları söyledi:

Seçildikten 1 hafta sonra hemen Gebze'ye geldik. Bir ofis bulun dedik ve çalışma ofisi kiraladık. Gebze, Darıca, Çayırova, Şekerpınarı'yla, köyleriyle ve Dilovası ile o zaman Gebze bölgesi olarak kabul ediyorduk. Bu geçtiğimiz 15 yıl içerisinde çok güzel hizmetler ürettik. Altyapı, üstyapı, su, kanal, arıtma tesisleri, çevre düzenlemeleri, kavşaklar gibi hizmetler yaptık. Gebze büyümesine rağmen daha yaşanabilir bir hale geldi. Her geçen gün hızlı bir şekilde nüfusu artmasına rağmen daha rahat bir yer oldu. 

Organize sanayi bölgelerinde doluluk oranları 2004 yılında bazı yerlerde yüzde 15, yüzde 20 lerdeydi. Şimdi ise doluluk oranları yüzde 80'lere, 90'lara geldi. Çok büyük, hareketli bir şehir. Ticaret var, üretim var, sanayinin başkenti. İthalat, ihracat, limanlar. Çok önemli, Türkiye'nin en hareketli bölgelerinden biri Gebze bölgesi. Onun için bölgenin çok iyi planlaması gerekir. Burada stratejik planlar yapıldı, stratejik kararlar alındı. Bunları icra ettik, uyguladık ve 15 yıl öncesine göre Gebze daha rahat. 
Hayat devam ediyor. Hizmetler inşallah kaldığı yerden en kaliteli bir şekilde devam edecek. Gelecek olan arkadaşarıma güveniyorum. Tecrübemizden istifade etmek isteyen, bilgimize müracaat etmek isteyen her zaman bize ulaşabilir. 

HAKKINIZI HELAL EDİN

Siz değerli basın mensuplarıyla her zaman karşılıklı diyalog içinde olduk. Görüşlerine değer verdik, önemsedik. Halkın sesi olarak, gözümüz, kulağımız olarak değerlendirdik ve 15 yıl birlikte çalıştık. Benim en küçük bir rahatsızlığım olmadı. Yanlış anlaşılan bir şey varsa araştıdık ve izah ettik arkadaşlarımıza. 

Basın yayındaki arkadaşlardan memnunuz. İnşallah sizler de bizden memnun olmuşsunuzdur. Hakkınızı helal edin. Hukuk var, hak var. Sizin işiniz de kolay değil, bizim işimiz de kolay değil. Hiç bir arkadaşıma bir kırgınlığım yok. Bu aşamada hepinizi tek tek ziyaret etmek isterdim ama artık onu seçimden sonra yaparız. Ben hepinize davetime icabet ettiğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Başarılar diliyorum. Allah yolunuzu açık etsin. 

Son Güncelleme: 22.03.2019 00:34
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37