Karaosmanoğlu il başkanlarını ağırladı

İl başkanlarına sunum yapılacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Ekim 2016 Pazartesi 15:02
 Karaosmanoğlu il başkanlarını ağırladı
Başkan Karaosmanoğlu, siyasi partilerin il başkanlarıyla makamında bir kez daha bir araya geldi. Kente yapılacak hizmetler üzerinde görüş alışverişi yapıldı.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, siyasi partilerin il başkanları ile bir araya geldi. Başkanlık makamında siyasi partilerin il başkanlarını ağırlayan Başkan Karaosmanoğlu, kenti yakından ilgilendiren Tramvay, MİA ve evsel atıkları bertaraf edecek tesis hakkında görüş alışverişinde bulundu.

İL BAŞKANLARINA SUNUM YAPILACAK
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, BBP İl Başkanı Nihat Yıldız, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu ve Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Nazlugül, yerel hizmetlerin oluşmasında fikir paylaşımının önemi bir kaz daha ifade ettiler. Görüşmede kenti yakından ilgilendiren projeler hakkında il başkanlarına ve siyasi partilerin yetkili isimlerine sunum yapılması kararı da alındı.

ÇEVREYE UYUMLU BİR TESİSİ KENTİMİZE KAZANDIRACAĞIZ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kendisini ziyaret eden ve İl Başkanları Değerlendirme Toplantısı’nın 4’üncüsünü gerçekleştiren siyasi partilerin il başkanlarına, kamuoyunu yakından ilgilendiren hizmetler hakkında açıklamalar da yaptı.

Başkan Karaosmanoğlu, “Evsel atıkların bertaraf edilmesi konusunda siyasi partilerimizin temsilcileri başta olmak üzere, muhtarlarımız ve STK’larımızın temsilcileri Avrupa’daki örnekleri yakından gördü. Çevreye uyumlu ve güzel bir tesisi kentimize kazandıracağız.

Unutmayalım ki kişi başı günde 1 kg, toplamda 1800 ton çöp bu kentten çıkmaktadır. Bununla birlikte geri dönüşümü de yaygınlaştırmak içinde çalışma yapacağız” dedi. 

VATANDAŞIMIZ BU TABLODAN ÇOK MUTLU OLUYOR
Siyasi partilerin il başkanları, Kocaeli’ye yapılacak her güzel proje için desteklerini bir kez daha ifade ederken, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da, "Bu güzel birliktelik siyasetin en güzel kısmıdır. Vatandaşımızın ve siyasi partilerin tabanındaki sağduyulu insanlarımız, bu tablodan çok mutlu oluyorlar" diye konuştu.

Tramvay projesi konusunda bilgi de aktaran Başkan Karaosmanoğlu, "Tramvay yolunun altındaki tüm altyapıların yerlerini değiştiriyoruz. Bu kolay bir iş değildir. İnşallah hatların tamamlanmasının ardından test sürüşlerine başlayacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

 
Son Güncelleme: 05.10.2016 22:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37