Karaosmanoğlu, Kirazpınar'da site sakinlerini dinledi

Sitelerin içleri ve çevreleri daha yeşil olmalı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Ekim 2016 Pazartesi 13:10
Karaosmanoğlu, Kirazpınar'da site sakinlerini dinledi
Başkan Karaosmanoğlu, Gebze Kirazpınar'da yer alan Emlak Konut 1. Etap Site yönetimi ve sakinlerine konuk oldu.
 
Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve beraberindeki heyet, Gebze Kirazpınar'da yer alan Emlak Konut 1. Etap Site yönetimine konuk oldu. Site Yönetim Başkanı İbrahim Candemir ve çalışma arkadaşları tarafından karşılanan Başkan Karaosmanoğlu'na yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktarımı da yapıldı.
 
İNSAN ODAKLI YEREL HİZMETLER
Ziyarette sitenin mevcut durumunun ve aldığı hizmetlerin son durumunu öğrenen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Ülkemizdeki artan düzenli kentleşme ve buna bağlı olarak yerel hizmetlerin insan odaklı yapılması, her geçen gün şehirlerin daha yaşanabilir olması için çalışan yerel yönetimlerin de sorumlulukların artmasına neden oluyor. Kocaeli genelinde ürettiğimiz projelerin tam merkezinde halkımız yer alıyor. Bugün bundan dolayı sizleri ziyaret ediyor, buradaki vatandaşlarımızın taleplerini de yerinde öğreniyoruz" açıklamasını yaptı.
 
SİTELERİN İÇLERİ VE ÇEVRELERİ DAHA YEŞİL OLMALI
Gebze Emlak Konut 1. Etap Site Yönetim binasındaki sunumun ardından vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, özellikle kadınlardan gelen istekleri dinledi. Yapılacak çalışmalar hakkında site sakinlerine bilgi veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, talep edilenlerin en kısa sürede gerçekleşeceğini de ifade etti.

Başkan Karaosmanoğlu, "Sitelerin içleri ve çevresi daha yeşil olması için ağaçlandırılmalıdır. Site yönetimleri bu konuya önemle bakmalı ve gereken girişimleri de yapmalılardır" açıklamasını yaptı. 

Sitedeki incelemenin ardından, Başkan Karaosmanoğlu, eksiklerin giderilmesi ve ağaçlandırma çalışmalarının yapılması için, Site Yönetimi Başkanı İbrahim Candemir Kendirci'ye destek vereceklerini de belirtti. 
Son Güncelleme: 04.10.2016 10:59
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37