Katırcıoğlu, Dilovası'nın kadınlarından destek istedi

Katırcıoğlu, Dilovası'nın kadınlarından destek istedi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Ocak 2019 Perşembe 16:12
 Katırcıoğlu, Dilovası'nın kadınlarından destek istedi

AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ile birlikte Dilovası'nda ev ev dolaşarak yerel seçimler için destek istedi.

Seçim çalışmaları kapsamında ilçede çalışmalarına devam eden AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, SKM programları dahilinde hazırlanan programlar ile ilçe sakinleriyle buluşmaya devam ediyor. Şayir, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi ile birlikte gün boyu Dilovası'nda kapı kapı dolaşarak ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Sabah başlayan ziyaretler akşam saatlerine kadar devam etti.

KATIRCIOĞLU, DESTEK İSTEDİ


SKM programları kapsamında AK Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları’nın düzenlediği programla birlikte sabah saatlerinde bir araya gelen Şayir ve Katırcıoğlu, ev ev ziyaretler yaparak kadın seçmenden destek istedi. Ziyaretlerde AK Parti'nin 17 yılda yaptığı çalışmaları aktaran ve kadınlara yönelik yapılan hizmetleri aktaran Katırcıoğlu, Hamza Şayir'e ve AK Parti'ye destek istedi.

DİLOVASI'NI GÜZEL YARINLARA TAŞIYACAĞIZ


Şayir'de ziyaretlerde yaptığı açıklama da "Dilovası son 10 yılda çok büyük hizmetler aldı. AK Parti'nin gücü ile birlikte Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi'nin koordineli çalışmaları ile bu hizmetler hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah, 31 Mart'tan sonra da sizlerin desteği ile çok daha güzel hizmetler gelecektir. Ben içinizden biriyim. Bu kentte yaşayan bir kardeşiniz olarak mutlu ve yaşanılabilir bir Dilovası için gece gündüz çalışacağım. Yakında açıklayacağımız ve Dilovası'nı güzel yarınlara taşıyacak seçim beyannamemizin hayata geçmesi için sizlerden destek istiyorum" dedi.

KADINLARIMIZ HAYATIN HER ALANINDA OLMALI


Konuşmasına devam eden Şayir, "Sizlerin desteği bizler için çok önemlidir. Biz her zaman diyoruz, kadınlarımız hayatın her alanında kendini göstermelidir. Kadınlarımız gerek siyasetten, iş hayatına gerekse kültürel ve sosyal alanlarda olduğu sürece hem yaşadığımız kente hem de ülkemize daha güzel hizmetler yapılacaktır. Biz göreve gelirsek kadınlarımızın her alanda kendilerini göstermesi için çeşitli projeleri birlikte yapacağız” ifadelerine yer verdi.
Son Güncelleme: 24.01.2019 16:25
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37