Kılıçdaroğlu, Sefa Sirmen'i hastanede ziyaret etti

Kılıçdaroğlu hastanede önce Sirmen'i daha sonra da ağabeyini ziyaret etti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Eylül 2016 Salı 17:39
 Kılıçdaroğlu, Sefa Sirmen'i hastanede ziyaret etti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cezaevinde rahatsızlanması nedeniyle Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kardiyoloji servisinde tedavi gören Sefa Sirmen'i ziyaret etti.

İzmit Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Sefa Sirmen, İzmit Gaz A.Ş. şebekesinin yapılmasında görevini kötüye kullanmaktan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılarak 24 Haziran tarihinde Kocaeli T Tipi Cezaevi'ne konulurken, 30 Haziran'da rahatsızlanması nedeniyle Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Anjiyo olan Sefa Sirmen tedavisinin ardından yeniden cezaevine gönderilirken, kan değerleri düşünce yeniden hastaneye yatırıldı. Bağırsaklarında bulunan kılcal damarlarda meydana gelen kanama nedeniyle Sirmen'in tedavisi hastanede sürdürülüyor. 

Bugün, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Sefa Sirmen'i hastanede ziyaret etti. Kılıçdaroğlu çiftine Kocaeli Milletvekilleri Tahsin Tarhan, Haydar Akar ve Fatma Kaplan Hürriyet eşlik etti. Kılıçdaroğlu daha sonra 'Barış İçin Akademisyenler' oluşumun bildirisine imza atan ve meslekten ihraç eden bazı akademisyenlerle hastanede görüştü. 

Kılıçdaroğlu, Diyarbakır'da meydana gelen patlamada yaralanan ve Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yanık Ünitesi'nde tedavi gören 32 yaşındaki Muhammet Aydın'ı ziyaret etti. Hastane çıkışında açıklama yapmayan Kılıçdaroğlu daha sonra Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde akciğer rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören ağabeyi Ali Kılıçdaroğlu'nu ziyaret için hastaneye gitti. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 07.09.2016 01:09
Anahtar Kelimeler:
Türkiye İş Bankası
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37