Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün FETÖ 'imamları' yakalandı

30 kişi Adliye'ye sevkedildi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Ağustos 2016 Salı 12:48
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün FETÖ 'imamları' yakalandı
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında aralarında Emniyet Müdürlüğü'nden, şubelerden ve Polis eşlerinden sorumlu imamların da bulunduğu 30 kişiyi gözaltına aldı. 7 imam ile 23 Polis Adliye'ye sevk edildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Emniyet'in içerisindeki yapılanmaya yönelik operasyon gerçekleştirdi. Aralarında Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nden sorumlu imam B.D. ve M.E., kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şubesinden sorumlu K.D, Derince ve Körfez ilçe Emniyet Müdürlükleri'nden sorumlu S.E., istihbarat şubeden sorumlu M.K. ve F.C. ile polis eşlerinden sorumlu B.C. gözaltına alındı. 7 imamın Emniyet Müdürlüğü'nün dışındaki kurumlarda görev yaptıkları öğrenildi.

Soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü'nün farklı birimlerinde görev yapan 23 Polis de gözaltına alındı. 23 Polis arasında görev yaptıkları şubelerden sorumlu terör örgütü sorumlularının da olduğu öğrenildi. Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından aralarında 2 kadının bulunduğu 30 kişi bu sabah saatlerinde Adliye'ye sevk edildi. 
Son Güncelleme: 09.08.2016 23:10
Anahtar Kelimeler:
EDİRNEDOÇEKEDOSK
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37