Kocaman'dan vefa ziyaretleri

Kocaman'dan vefa ziyaretleri

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Ocak 2019 Pazartesi 22:45
 Kocaman'dan vefa ziyaretleri

 

AK Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman, aday adayı olan isimleri tek tek ziyaret etti, "Hep birlikte sahada olacağız, Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği Kartepe’den vereceğiz" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Mustafa Kocaman, saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mustafa Kocaman, SKM programları kapsamında İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ve İlçe SKM Başkanı Niyazi Aydın ile birlikte yerel seçimler öncesinde aday adayı olan Orhan Sarısüleyman, Fahrettin Köksal ve Okşin Beçet Çolak’a ziyaretler gerçekleştirdi.
BİZİ DURDURMAYA ÇALIŞTILAR

Ziyaretlerde 31 Mart yerel seçimlerinin önemine değinen Belediye Başkan Adayı Kocaman “Cumhuriyet tarihi boyunca Türkiye ne zaman yükselişe geçse, büyük hedeflere doğru yürümeye başlasa önüne hep tuzaklar döşenmiştir. Ülkemizin kazanımlarının kaybedilmesini isteyenlere izin vermemeliyiz. Bunu sağlamanın yolu da bir ve beraberlik içerisinde olmaktır. O yüzden bu seçimler gerçekten önemlidir" açıklamasında bulundu.  

BAYRAĞI DALGALANDIRACAĞIZ

Kocaman, "İnşallah 31 Mart'ta da sahip çıkmaya ve AK Parti'nin hizmet bayrağını dalgalandırmaya 2023 hedeflerimiz doğrultusunda koşmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde aday adaylığı süreci yaşadık. Şimdi önümüzde 31 Mart yerel seçimleri vardır. Buradan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 21.01.2019 22:47
Anahtar Kelimeler:
Kocamandan Vefa Ziyaretleri
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37