Korkmaz: Al papazı ver papazı dediler ama papaz serbest kaldı

Korkmaz: Al papazı ver papazı dediler ama papaz serbest kaldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
13 Ekim 2018 Cumartesi 21:25
 Korkmaz: Al papazı ver papazı dediler ama papaz serbest kaldı

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı ilçe divanı toplantısını ilçe binasında gerçekleştirdi. İlçe divan toplantısına Saadet Partisi Gebze İlçe yönetim kurulu üyeleri mahalle başkanları ve çok sayıda partililer katıldı. 

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz açılış konuşmasında ülke gündemine değinirken şunları söyledi:

Zabıtalar sokak sokak fırsatçı arıyor ama bu ülkenin en büyük fırsatçısı bu iktidarın bizzat kendisidir. Siz elektriğe 3 ayda %54 zam yapacaksınız. Una, gaza, yağa zam yapacaksınız, üretim maliyetlerini 3 ay da 3 katına çıkaracaksınız sonra çıkıp fırıncıyı, pazarcıyı, marketçiyi fırsatçılıkla suçlayacaksınız. 

AL PAPAZI VER PAPAZI DEDİLER..

Korkmaz konuşmasının devamında Papaz Brunson’un serbest kalmasını eleştirerek, "Nereden tutsanız aymazlıkla dolu. Bunlar yine Amerika’yı dize getirdiler. Aylardır elinizdeki medya ile rahibin 15 Temmuz olaylarının planlayıcısı olduğunu anlattınız. 

Hatta ekonomideki problemlerin sebebi olarak rahibi gösterdiniz. Sonra al papazı, ver papazı dediğiniz papaz için gizli tanıklar, sudan sebeplerle ifadelerini değiştiriyor ve papaz serbest kalıyorsa, yargı bağımsızlığı yok demektir. Ama siz yine de elinizdeki medya ile bunu bir başarı gibi göstermeyi becerirsiniz" dedi. 

SEÇİMLERDE EN BÜYÜK BAŞARIYI SAĞLAYACAĞIZ

Önümüzdeki yerel seçimleri de değerlendiren Korkmaz sözlerini şöyle tamamladı:

Seçimlere çok az bir süre kaldı. Artık yeniden yerelden genele çalışmalarımıza hız vereceğiz ve seçimlerde en büyük başarıyı sağlayacağız. 

BAŞVURULAR KASIM SONUNA KADAR

Toplantıda ayrıca yaklaşan seçimler için aday adaylığı başvuru sürecinin başladığı ve Saadet Partisi’nde bundan sonraki süreçte aday adayları için başvuların il ve ilçe teşkilatlarına Kasım ayının sonuna kadar devam edeceği belirtildi. 




Son Güncelleme: 13.10.2018 21:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37