banner55

Korkmaz: Askerimize dua ediyoruz

Korkmaz: Askerimize dua ediyoruz

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Ekim 2019 Salı 23:33
Korkmaz: Askerimize dua ediyoruz

 


SAADET PARTİSİ
Gebze İlçe Başkanlığı haftalık ilçe yönetim kurulu toplantısını yaptı. İlçe Başkanı Necati Korkmaz toplantıda gündeme dair açıklamalar yaptı.

Barış Pınarı Harekatı hakkında konuşan Korkmaz şunları söyledi: 

Biz tabi ki silahlı kuvvetlerimizle kısa zamanda başarılar elde edip çatışmaların sonuçlanmasını arzu ederiz. Tabi çatışmaların ne zaman biteceği belli olmaz. Ona da bir tarih vermek mümkün değil. Tek duamız bu işin uzamandan, kısa zamanda neticelenmesi, kısa zamanda orada hakimiyetin sağlanması ve barışın tesisi. İnşallah silahlı kuvvetlerimiz de bunu yapacak güce ve imkana sahiptir. Allah yar ve yardımcıları olsun.

İKİ YÜZLÜ AVRUPA


Avrupa ülkelerinin aldığı kararlara da değinen Korkmaz; "O noktada maalesef içimiz rahat değil, şundan dolayı; bugüne kadar biz bu bölgedeki tüm problemlerin bu bölgedeki ülkeler tarafından çözülmesi gerektiğini vurguladık. Ne Amerika'nın, ne Rusya'nın burada çözüme katkı sağlayabilecekleri kanaatinde değiliz. Hele Amerika'nın kesinlikle. 

Çünkü Amerika ve İsrail aynı istikamette politika üreten ülkeler. İşte bunun da ne kadar önemli olduğunu Avrupa'nın gösterdiği, Avrupa ülkelerinin gösterdiği tavırla şimdi daha açık görüyoruz. Türkiye, Ortadoğu'da meydana gelen bu ve bunun gibi problemlerin çözümü için bölgede bulunan ülkelerle bir araya gelerek bu problemleri çözmelidir. 

Ne Avrupa'nın ne de diğer ülkelerin ortaya koyduğu tavır doğru değildir. Bu iki yüzlü yaklaşımları kabul edilemez. Türkiye kendine kurulan tüm oyunları bozacak güce sahiptir. Tekraren askerimize dua ediyoruz. Bir an önce sağ salim vatanımıza dönmelerini diliyoruz.

Son Güncelleme: 15.10.2019 23:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37