Korkmaz: Gebze’nin tek sorunu Karaosmanoğlu

Korkmaz, Gebze'ye ilgisizliğe sebep Karaosmanoğlu'nu gösterdi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Ekim 2016 Çarşamba 13:47
 Korkmaz: Gebze’nin tek sorunu Karaosmanoğlu
Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz yaptığı açıklamada, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na Gebze’ye ilgisizliğinden ötürü tepki göstererek,  “Gebze’ nin tek sorunu Karaosmanoğlu’dur” dedi.

Korkmaz, Gebze’nin , Kocaeli’yi ayakta tutan bir ilçe olduğundan dolayı yıllık bütçeden de en fazla payı alması gerekirken,  maalesef ciddi bir yatırım yapılmadığını ve Gebze’nin sadece gelir ve oy deposu olarak görüldüğünü söyledi.

Korkmaz yaptığı açıklamada şunları söyledi:
Kaç dönemdir AKP’nin  seçim beyannamelerinde kamuoyuna duyurulan ve emekçiler için çile yumağına dönen GOSB ve Kirazpınar kavşak çalışmalarında hala bir ilerleme kaydedilmiyor. Ayrıca bu çile sadece çalışanlar için değil, işveren ve servisçiler için de aynı derecede sorun oluşturmaktadır. İsraf edilen on binlerce kişinin zamanı, israf edilen binlerce servisçinin yakıtı. 

Kavşak çalışmaları bütün her yerde yapılıyor da özellikle Gebze’mizde neden yapılmıyor?  En kısa zaman da gerekenler yapılmalıdır. 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze’ye yaptığı haksızlığın yanında, Gebze Belediye Başkanı da Gebze’mizin hakkını koruyacak bir eylem ve çalışmanın içinde değildir. Bu yanlıştan derhal dönülmesi gerekir” dedi.  
Son Güncelleme: 05.10.2016 22:55
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37