Korkmaz: Seçimlere tek başına giriyoruz

Korkmaz: Seçimlere tek başına giriyoruz

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Ocak 2019 Çarşamba 21:47
 Korkmaz: Seçimlere tek başına giriyoruz


31 Mart 2019
tarihinde yapılacak olan yerel seçimler münasebetiyle haftalık ilçe yönetim kurulunda açıklama yapan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz; "Yerel seçime tek başına ve güçlü bir şekilde giriyoruz" diyerek yerel ittifak olmadığını ifade etti.
Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu 'Mahalli seçimlerde bir ittifak düşünmüyoruz, burada oluşturulacak bir ittifak kutuplaşmayı arttıracaktır' diye açıklama yaptıktan sonra seçim çalışma ve stratejilerimizi tek başına ve güçlü bir şekilde yapıyoruz. 

Ülkemiz genel olarak ekonomik ve sosyal çalkantı içinde. İşsizlik son yılların zirvesinde. Ekonomik kriz kendini çok açık hissettiriyor. Esnafımız siftahsız günü kapatıyor. Zamlar almış başını gidiyor.

Yerelde ise sorunlar bitmek bilmiyor. Genelde ve yerelde bu sorunların yaşandığı bir süreçte siyasal kutuplaşma, sorunlar yumağına dönüştürür. Kutuplaştırmak ve ayrıştırmak ülkemize ve milletimize zarar verir. Ayrıştırıcı değil birleştirici eylem ve söylemde bulunacağız. Biz ittifakı milletimiz ile yapıyoruz" dedi.
Son Güncelleme: 02.01.2019 21:49
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37