Korkmaz: Şu an AK Parti ile yarışıyoruz

Korkmaz: Şu an AK Parti ile yarışıyoruz

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
13 Mart 2019 Çarşamba 20:54
Korkmaz: Şu an AK Parti ile yarışıyoruz


Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, Meclis Üyesi Adayları Muhammet Günler, Eyüp Özmen ve Mustafa Said Atalı gazetemizi ziyaret ettiler.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz bu seçimlerin çok farklı olduğunu belirterek, “Gittiğimiz her yerde vatandaştan bir dokunup bin ah alıyoruz. Halkımız çok büyük sıkıntı çekiyor ve çok kızgın. Bu yüzden siyasete de küsmüş durumdalar. Ben vatandaşlara küskünlüğü, kızgınlığı bırakıp sandığa gitmelerini ve değiştirmelerini istirham ediyorum. Gittiğimiz her yerde zaten bu değişim isteğini görüyoruz.

CUMHUR İTTİFAKI YÜZDE 35.1, SAADET PARTİSİ YÜZDE 31.5

Genel Merkezimiz tarafından 1 hafta önce telefonla Gebze için anket yapıldı. Ankette Cumhur İttifakı Zinnur Büyükgöz yüzde 35.1, Saadet Partisi Op.Dr. Burcu Çetinkaya 31.5 oranında çıktı. Şu an seçimler kafa kafaya gidiyor ama seçimlere kadar öne geçeceğimize inanıyorum. Biz bu seçimi Allah’ın izniyle kazanacağız” dedi.

GEBZE’YE KADIN ELİ DEĞECEK

Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya ise seçimlere çok kısa bir süre kala çok büyük avantaj sağladıklarını belirterek şunları söyledi:

Gebze çok önemli bir kent. Sanayinin başkenti. Bu kadar büyük bir yerleşim bölgesi ama maalesef yıllardır iyi yönetilmemiş. Gebzemiz’in ulaşımdan, altyapıya, çarpık şehirleşmeden, yeşil alana kadar bir çok sorunu var. Artık bunların düzelmesi lazım. Gebze’ye mutlaka kadın eli değmeli. Gittiğim her yerde de vatandaşlarımız aynı şeyleri söylüyor ve bizi destekleyeceklerini söylüyorlar. Genel Merkezimiz tarafından 1 hafta önce yaptırılan ankettede şu an AK Parti ile kafa kafaya gidiyoruz ama seçimleri inşallah kazanacağız. Halkımız merak etmesin bütün sorunları biliyorum ve inşallah sıkıntıları çözeceğiz.

Son Güncelleme: 15.03.2019 22:02
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37