Korkmaz:AKP evlilik programlarını savundu MHP kaldırılsın dedi AKP hayır dedi

Korkmaz:AKP evlilik programlarını savundu MHP kaldırılsın dedi AKP hayır dedi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Şubat 2017 Cuma 13:16
  Korkmaz:AKP evlilik programlarını savundu MHP kaldırılsın dedi AKP hayır dedi



Her platformda ahlaklı nesiller yetiştireceğini iddia etmesine rağmen toplumun temel değeri olan aile kurumunun bozulması için faaliyet gösteren evlilik ve izdivaç programlarının kaldırılması için MHP’nin Meclis’e verdiği soru önergesinin AKP vekillerince reddedildiğini söyleyen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, böylesine hayırlı bir konuda hükümetin neden hayır dediğini anlamakta insanın zorlandıklarını ifade etti.

MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) sunulan Türk örf ve geleneklerine aykırı ve toplumun genel ahlak değerlerine saygılı olmayan tüm kanalları adeta esir almış vaziyette bulunan evlilik ve izdivaç programlarının kaldırılmasına ve aile yapısına verdiği zararın araştırılmasına yönelik araştırma komisyonun kurulmasını isteyen önergenin, AKP’li milletvekilleri tarafından reddedildiğini söyleyen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, “Böylesine hayırlı bir konuda iktidar milletvekillerinin neden karşı çıktığını anlamakta insanlar zorlanıyor” dedi.

"HANGİ TOPLUMUN DEĞERLERİNE İNANIYORSUN"
Toplumun en büyük ve en önemli değer taşının aile olduğunun altını çizen Başkan Korkmaz, “Gelecek nesillerin ahlaklı yetişmesi için her platformda aktif çalıştığını bunun için çeşitli STK’lar oluşturduğunu söyleyen İktidar demek ki halkı kandırıyormuş. Bunu nereden mi anlıyoruz?
 MHP’nin verdiği televizyon ekranlarını adeta parselleyen kanal sahiplerinin ceplerini biraz daha para doldurmak için aile yapısının köküne dinamit koyan evlilik ve izdivaç adı altında ki ne idüğü belirsiz programların kaldırılması için verilen önergeye hayır diyerek bu programları sahiplenmiş oldu. 

Buradan soruyoruz siz kime hizmet ediyorsunuz? Sözde yeni ve modern aileler oluşturmak maksadıyla ancak özünde aile mefhumunu ortadan kaldırmayı amaçlayan bu rezil yayınların kaldırılması acaba sizi neden bu kadar rahatsız etti ya da korkuttu?

Bu programlarla nüfusun yarısından fazlasının vaktini evde geçiren halkın televizyon ile hipnotize edilmesi ve gerçek gündemleri öğrenmemesini mi amaçlıyorsunuz? 

Siz aile yapısını yok etme pahasına hala siyasi ikballerinizin peşinden mi koşuyorsunuz?" dedi. 



Son Güncelleme: 17.02.2017 13:21
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37