Korkmaz'dan, Ayar'a: Seçimlere yeni mi giriyorsunuz?

Korkmaz'dan, Ayar'a: Seçimlere yeni mi giriyorsunuz?

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Ocak 2019 Perşembe 12:19
 Korkmaz'dan, Ayar'a: Seçimlere yeni mi giriyorsunuz?


Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, önceki gün gönül belediyeciliği yapacaklarını söyleyen AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’a ayar verdi.

"Gebze’yi sanki bundan önceki 3 dönemde başka bir parti yönetmiş gibi AK Parti’nin Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar tarafından söylenen gönül belediyeciliği yapacağız sözüne gülsek mi ağlasak mı bilemiyoruz" diyen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, her halde insanların aklı ile alay etmenin bu olduğunu söyledi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, 15 yıl bir kentte iktidar olacaksınız ama şimdi gerçekleşecek olan seçimlere sanki sıfırdan girecekmiş gibi gönül belediyeciliği sloganıyla girilmesinin komikten öte bir durum olduğun altını çizdi. 

İNSANIN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR

AK Parti sanki ilk kez seçimlere giriyor, ilk kez halkın karşısına çıkıyormuş gibi yöneticilerin açıklama yapmaya hakkı olmadığını sözlerine ekleyen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Korkmaz şunları söyledi:

Buradan sayın İrfan Ayar’a soruyorum ve sesleniyorum inanıyorum ki cevabını kamuoyu da büyük bir merak içinde bekliyordur. Siz 2004 senesinden beri AK Parti olarak Gebze Belediyesi’ni yönetiyorsunuz. 

15 sene boyunca ne belediyeciliği yaptınız ki şimdi gönül belediyeciliği yapacağım diyorsunuz. 15 yıl boyunca Gebze’mize baktığımız zaman hizmet yok. Hizmet belediyeciliği yapmadınız, gönül belediyeciliği yapacağız dediğinize göre Gebze’de gönül belediyeciliği de yapmadınız. 

15 yıl boyunca bu kentin imkanlarını nereye aktardınız ben söyleyeyim. 15 yıl boyunca Gebze’de dar kadro belediyeciliği yaptınız, rant belediyeciliği yaptınız, yandaşları kayırma belediyeciliği yaptınız, kazık dikme belediyeciliği yaptınız, bu şehrin imkanlarını bu şehre aktarmadınız. Gebze’nin imkanlarını belediyenin imkanlarını partinin elit takımlarına akıttınız. 

Öyle ya ortada hizmet yok, gönül yok, bunlar olmadığına göre ne hizmet belediyeciliği yaptınız ne de gönül belediyeciliği yaptınız. Siz 15 yıl boyunca büyük umutlar vererek halkımızdan teveccüh gördünüz oylarını aldınız lakin size oy veren halkın dertlerini dinlemeye gelince, sorunlarını çözmeye gelince halkı kendinizden uzak tuttunuz ırak ettiniz. 

Bunlar adeta halkın aklıyla alay ediyor. Şimdi durumun tersine gittiğini görünce gönül belediyeciliği yapacağız diyorsunuz ancak artık halkımız 15 sene boyunca kendisini kandıran, kendisine yalan söyleyen, şehrine hizmet üretmeyen bu zihniyete bütün Türkiye de olduğu gibi Gebze’de de gerekli cevabı sandıkta verecektir. 

Hizmet belediyeciliğini de, gönül belediyeciliğini de belediyelerde efsane hizmetleri de biz Saadet Partisi olarak halkımızın desteği, Allah’ın izniyle beraber tüm Türkiye’de olduğu gibi 1 Nisan’dan itibaren Gebze’de de başlatmış olacağız. Bu işi yapacak kadro Saadet Partisi’ndedir bu işi organize edecek görüş Milli Görüş’tür.
Son Güncelleme: 24.01.2019 12:21
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37