Köşker, Büyükgöz omuz omuza

Köşker, Büyükgöz omuz omuza

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Ocak 2019 Çarşamba 15:49
 Köşker, Büyükgöz omuz omuza

 


Gebze
Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ilk kez birlikte esnafı gezdi. Köşker ve Büyükgöz'ü AK PArti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır bir araya getirdi.

AK Parti Milletvekili Sami Çakır, AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile birlikte SKM programları kapsamında Gebze’de esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi.

ÇAKIR: GEBZE'DEKİ HİZMETLER ARTARAK SÜRECEK 

AK Parti Milletvekili Sami Çakır, Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında Gebze’deydi. AK Parti Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar ile birlikte çalışmalar yürüten Çakır, Sultan Orhan Camii’nde ikindi namazı sonrası cemaat ile bir araya geldi.

BİRLİKTE SAHADA OLACAĞIZ

Bölgedeki esnafları ziyaret eden, vatandaşlarla da sohbet eden Çakır, Gebze’deki hizmet atağının artarak devam edeceğini belirtti. Belediye Başkanı Adnan Köşker de birlik ve beraberlik içinde yapılan çalışmaların önemli olduğunu belirterek, 31 Mart’a kadar Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ile birlikte sahada olacaklarını belirtti.
Son Güncelleme: 23.01.2019 15:51
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37