Köylerde Çetinkaya sevinci

Köylerde Çetinkaya sevinci

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Aralık 2018 Pazartesi 11:56
 Köylerde Çetinkaya sevinci
İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya adeta köylere çıkarma yaptı. 

Seçim çalışmalarında mola vermeden çalışan Başkan Adayı Çetinkaya ve yönetimi hafta sonunu Gebze’nin köylerinde halkla bir arada geçirdi. Çalmadık kapı, selamlamadık insan kalmayacak parolasıyla yola çıktıklarını söyleyen Başkan Adayı Çetinkaya, seçime kadar Gebze’nin röntgenini çekeceklerini ifade etti.

31 Mart yerel seçimlerinin en flaş ismi olarak ön plana çıkan Türkiye’nin en başarılı Gebze’nin en çok sevilen ve tercih edilen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya, hayalinde ki Gebze’yi kurmak için durmadan çalışıyor.

PAYDAŞLARIN KATILIMI İLE YENİLİKÇİ 
BİR BELEDİYE TASAVVUR EDİYORUZ

Hafta sonunu köylere ayıran İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya, Balçık, Kadıllı, Cumaköy ve Mollafenari köylerini gezdiklerini ifade ederek, "İnşallah seçildikten sonra belediyemizi oluşturacağımız halk meclisleri ile beraber yöneteceğiz. Halkımızın sorunlarını yerinde tespit edip, yerinde öğrenip hemen kurmaylarımızla anında çözüm sunacağız. 

Kamu hizmet kalitesini arttıran teknolojik ve ekolojik yenilikleri sahiplenen, hibe ve finans olanakları bulan yönetime paydaşların katılımını sağlayan yenilikçi bir belediye tasavvur ediyoruz. 

Bunun için biz halkımızın ne istediğini, nasıl yaşadığını ve nasıl yaşamak istediğini bu ziyaretlerle yerinde öğreniyoruz. Halkımızdan gördüğümüz karşılıkta çok olumlu ve çok güzel. Bu seçimde inanıyoruz ki halk kazanacak, Gebze kazanacak" dedi. 

Son Güncelleme: 17.12.2018 11:58
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37