Lütfü Türkkan, İlhami Bayrak için sahada

Lütfü Türkkan, İlhami Bayrak için sahada

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
13 Mart 2019 Çarşamba 12:18
Lütfü Türkkan, İlhami Bayrak için sahada

İYİ Parti
Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan önceki gün Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak ile Çayırova’da ki seçim çalışmalarına katıldı.
Gün boyu Çayırova’da Başkan Adayı İlhami Bayrak için oy isteyen ve seçim çalışmalarına eşlik eden Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, vatandaşlara “Adayımız İlhami Bayrak, Çayırova için önemli bir fırsattır, sizlerin adayımıza destek vererek Çayırova’nın geleceğine katkıda bulunmasını istiyoruz” dedi.

TÜRKKAN: ÇAYIROVA’DA SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İLHAMİ BAYRAK

İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak, yaklaşan yerel seçimler öncesi saha çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Her gün sokakta halkın içinde olan Bayrak, önceki gün de Şekerpınar ve Cumhuriyet Mahallelerinde birtakım ziyaretlerde bulundu. Başkan Adayı Bayrak’a, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ve İl Başkanı Şanbaz Yıldız’da eşlik etti. 

Meclis Üyesi Adayları ve İlçe Yöneticilerinin de katıldığı programda vatandaşlar Bayrak ve Türkkan’a yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşların sorun ve sıkıntılarını da dinleyen Milletvekili Lütfü Türkkan “Çayırova için sizlerin dile getirdiği bu sorunların çözümü İlhami Bayrak ile birlikte son bulacaktır. Ben kendisine yürekten inanıyorum sizlerin de bu süreçte adayımızın yanında olmasını bekliyorum” dedi.

VATANDAŞLARDAN BAYRAK VE TÜRKKAN’A YOĞUN İLGİ

Gün boyu Şekerpınar ve Cumhuriyet Mahallelerinde ev, dernek, pazar, kıraathane ve site ziyaretleri gerçekleştiren İYİ Parti heyeti gelen destek mesajları ile mutlu oldular. Halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak ve Milletvekili Lütfü Türkkan vatandaşlarla bol bol resim çektirdiler. Özellikle yapılan Pazar ziyaretinde Pazar esnafının ve vatandaşların yoğun desteğini gören Başkan Adayı Bayrak, “Sizler yetki verdiğinde ilçemizin sorun ve sıkıntılarını hep beraber çözüme kavuşturacağız. Kimseyi ayrıştırmadan, adil, şeffaf ve vicdanlı bir yönetim anlayışını sizlerle buluşturacağız" dedi. 

Yapılan pazar ziyareti esnasında hem Pazar esnafı hemde vatandaşlar yaşadıkları ekonomik zorlukları da dile getirdiler. 

BALKAN TÜRKLERİ DERNEĞİ’NE ZİYARET

Gün boyu Şekerpınar ve Cumhuriyet Mahallelerinde adım atılmadık yer bırakmayan Bayrak ve Türkkan’ın akşam saatlerinde ki son durakları ise Balkan Türkleri Derneği oldu. Dernek Başkanı Ahmet Akbulut ve dernek üyeleri tarafından ağırlanan İYİ Parti heyeti burada vatandaşlarla sohbet etti. Dernek Genel Sekreteri Günay Uzun’un takdim ve açılış konuşması ile başlayan programda Milletvekili Lütfü Türkkan hem ülke hemde yerel gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 

Çayırova’da adaylarına çok güvendiklerini de belirten Türkkan, "Bugün İlhami Bayrak için buradayım, sizlerden adayımıza destek vermenizi istiyor ve kendisinin de Çayırovamızı, Türkiye’de örnek bir belediye haline getireceğini düşünüyorum. Çalışkan ve inançlı bir insan İlhami Bayrak, projeleri ile ilçede ciddi bir yatırımın da öncüsü olacaktır” dedi.

BAYRAK PROJELERİNİ PAYLAŞTI

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın konuşmasının ardından ise Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak söz aldı. Balkan Türkleri Derneği yönetimine teşekkürlerini sunan Bayrak, "31 Mart yerel seçimleri özellikle ilçemiz açısında çok büyük önem arz etmektedir. Çayırovamızın kaybedecek bir 5 yılı daha yoktur. Ciddi manada halkımızın talepleri göz önüne alınarak ve yine halkımızın öncelikleri dikkate alınarak eksiklerimizi gidermeliyiz. 

Bu süreçte bizler hazırladığımız onlarca özel proje ile sizlerin karşısındayız. Sizler yetki verdiğinizde bu projelerin hayata geçmesinin yanında bugüne kadar süre gelen birçok önemli sorunu da inşallah hep beraber ortadan kaldıracağız. Kimseyi ayrıştırmadan adil ve şeffaf bir yönetim anlayışı içerisinde halkımıza gerçek manada hizmet sunacağız” dedi. 

Başkan Adayı Bayrak konuşmasının ardından ise sinevizyon eşliğinde katılımcılarla projelerini paylaştı.

Son Güncelleme: 15.03.2019 21:59
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37