MHP'den istifalar devam ediyor

MHP'den istifalar devam ediyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Eylül 2017 Perşembe 13:31
  MHP'den istifalar devam ediyor


MHP Gebze ve Çayırova’da uzun yıllar yöneticilik yapan Şakir Şükrü Erdöl MHP’den istifa ettiğini açıkladı.

Erdöl yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları söyledi:

Geldiğimiz noktada artık ilkeleri doğrultusunda hareket etme yeteneğinin kaybettirildiğini düşündüğüm Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifa etmiş bulunmaktayım. 

CKMP geleneğinden gelen bir ailenin üçüncü kuşak ferdiyim. Bir ömrü tükettiğim Milliyetçi Hareket Partisi’nde gerek yönetimlerde gerekse ocaklarda defalarca görev aldım. Karınca kararınca gücümüz yettiğince karşılıksız hizmet ettik. Bugüne kadar yol yürüdüğüm ve artık ayrılmak durumunda kaldığım tabandaki tüm arkadaşlarıma haklarımı helal ediyor, bundan sonraki süreçte kendilerine başarılar diliyorum.

Bizler bu saatten sonra ortak paydası, ortak kaygısı vatan olan, bayrağa, Kuran’a, ezana saygılı, cumhuriyetin temel ilkelerinden taviz vermeyen, Atatürkçü düşünce ile sıkıntısı olmayan, düne kadar hangi siyasi düşünceye sahip olursa olsun, bugün bu ortak paydada buluşabilecek olanlarla yol yürüme kararındayım.

Meral Akşener, Koray Aydın, Ümit Özdağ’ın oluşturduğu yeni yapı ile yola devam edeceğim. Artık yeni oluşum ve MHP birbirinden farklı yapılar. Bu saatten sonra herkes kendi doğrusu istikametinde çalışmalar yapıp, partisini iktidar etmenin yollarını aramalıdır.
 
Kısır çekişmeler bir kenara bırakılmalıdır. Bizim derdimiz yıllarca hizmet verdiğimiz yapıyı çökertmek değil, onun içindir ki aldığımız karara saygı duyulmalı manipülasyonlardan kaçınılmalıdır.

Bilhassa her iki yapının tepe noktasındakiler verdikleri demeçlere dikkat etmeli, özellikle sanal alemde taraflar birbirlerini yıpratmaktan kaçınmalıdır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.  


Son Güncelleme: 28.09.2017 13:34
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37