banner55

Musa Yılmaz'dan Adnan Köşker'e sert eleştiriler

Musa Yılmaz'dan Adnan Köşker'e sert eleştiriler

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Mart 2018 Perşembe 12:35
Musa Yılmaz'dan Adnan Köşker'e sert eleştiriler

 
CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz,  Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e yönelik olarak sert eleştirilerde bulundu.

Yılmaz, "CHP ilçe başkanı olarak Gebze Belediye Başkanı sayın Adnan Köşker'e bir tavsiyem var. CHP'yi ve CHP'lileri eleştirirken dikkat edeceksin. Ağzınızdan çıkan her söz sizi bağlar, zamanı gelince de karşınıza çıkar ve mutlaka cevabınızı alırsınız" dedi.

CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz açıklamasında şunları ifade etti:

Mart ayı Belediye meclis oturumunda meclis üyemiz Salih Işık ve eski ilçe başkanı arkadaşımız Av.Recep Dursun hakkında söylemiş olduğun cümleler oturduğun koltuğun ağırlığına hiç yakışmıyor.

MAKAMINIZA YAKIŞMAYACAK DAVRANIŞ İÇİNDESİNİZ

Yine meclis toplantısına katılan CHP ilçe yönetim kurulu arkadaşlarımdan aldığım bilgiler doğrultusunda meclis üyelerimizin konuşmalarını sık sık keserek, Hürriyet ve  Yavuz Selim mahalle halkımızın tapu tahsis ve tapusuz yurttaşlarımızın sorunlarının belediye meclisinde gündeme getirilmesini ve bu sorunların konuşulmasını engelleyerek oturduğunuz makama yakışmayacak tavır ve yaklaşımlarda bulunuyorsunuz. 

Siz belediye başkanı olabilirsiniz, meclis çoğunluğu da siz de olabilir fakat bu size mecliste halkın haklarını korumaya, vatandaşın sesi olmaya çalışan arkadaşlarımızı yok sayma hakkını vermez.

Yine hem meclis salonunda hem de nikah salonunda yaptığınız konuşmada CHP ve eski ilçe başkanı Recep Dursun arkadaşımızın söz konusu olan Hürriyet ve Yavuz Selim mahalle halkını kışkırtmak gibi bir söylem de bulunuyorsunuz. Bu cümleleri kullanırken elinizi vicdanınıza hiç koydunuz mu?

BÖLGE HALKI GERÇEK HAK SAHİBİDİR

Hürriyet ve Yavuz Selim mahalle halkı işgalci ve kiracı değildir, aksine gerçek hak sahipleridir. Siz bu hak sahiplerinin haklarını adeta rant uğruna gasp etmeye çalışıyorsunuz. Biz bu mahallelerimizde haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe uğrayan halkımızın yanında yer alıyoruz. Ne zamandan beri haklının hakkını savunmak, halkı kışkırtmak oldu.

Sayın Adnan Köşker CHP geleneğine, siyasal kültürüne biraz bakabilirsen, CHP her daim haklı olanın yanında yer almış, haksızlığa karşı durmuştur. Tarihimizi iyice incelerseniz çok sayıda örnekleriyle karşılaşırsınız.

Biz her daim toprak işleyenin şu kullananındır ve birazdan bahsedeceğim köylerimizin sorunları hakkında da şunu hatırlatmak isterim ki köylü milletin efendisidir diyen ecdadın evlatlarıyız. Siz ve zihniyetiniz maalesef Gebze'de ve Gebze halkında iflas etmiştir.

HALKI KANDIRDINIZ

Senelerdir bu mahallelerde yaşayan halkımızı çeşitli yalan söylemlerinizle kandırdınız. Ne zaman ki mahallelerdeki halkımız gerçekleri görmeye başladı, sizlerin sadece kendi menfaatleriniz için ve her yeri rant alanı gördüğünüzü anladılar, o klasik gülünç anlayışınız hortluyor, hemen CHP'yi ve CHP'lileri kışkırtıcı olarak suçlamaya başlıyorsunuz.

CHP ilkeleriyle dimdik ayakta kalan bir siyasi partidir ve her zaman işçinin, emekçinin, köylünün, ezilen halkın yanında yer almıştır, bundan sonra da bu anlayışını sürdürecektir. 

Gerek bizden önceki arkadaşlarımız, gerekse bizler halkımızı bilgilendireceğiz ve haklının yanı halkımızın yanında yer alacağız. Bu gurur bize yeter, bu hak sahibi halkımızın haklarını size yetirmeyeceğiz.

Tabi bir hatırlatma daha yapmak benim görevlerim arasındadır. Tapu tahsis ve tapu sorunlarımız bu iki mahallemiz ile sınırlı değildir. Yine aynı ve benzer sorunlar Mevlana, Arapçeşme ve Kirazpınar mahallelerimizde de bulunmaktadır. Biz bu mahallelerde yaşayan halkımızı da bilgilendireceğiz ve haklarını alıncaya kadar da takipçisi olacağız.

Köylerimizde yaşanan haksızlık, hukuksuzluk, adaletsizliklerde bizler tarafından yakın takiptedir. Bu köylülerimize yapılan haksızlıkları anlatacağız ve köylerimizi köylü topraklarını rant alanları olarak gören zihniyetinizi anlayışınızı her daim gündemde tutarak, köylerde yaşayan halkımızın haklarını koruyacağız.

Şimdi size tavsiyem şudur, çekin ellerinizi bu halkın hakkı olan mahallelerimizden ve halkımızın tapularını verin.

Tapu tahsis belgesi olanlara bedelsiz, tapusuz, yurttaşlarımıza da emlak değeri üzerinden verin. Halkımız da yerinde dönüşümünü kendi tercihleri ile yapsınlar. Bunu yapabilmelerinin en güzel yolu da bu mahallelerimiz de emsal artışı yani imar artışı yapılarak gerçekleşir.

Kendinizi aklamak için CHP'ye atıfta bulunmanız ne kadar çaresiz olduğunuzun en belirgin örneğidir. 


Son Güncelleme: 08.03.2018 12:36
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37