Musa Yılmaz'dan, AK Parti'ye hodri meydan

Musa Yılmaz'dan, AK Parti'ye hodri meydan

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Nisan 2018 Çarşamba 13:31
Musa Yılmaz'dan, AK Parti'ye hodri meydan



CHP Gebze ilçe başkanı Musa Yılmaz yaptığı açıklamada iktidar partisi AKP'ye sert eleştirilerde bulundu.
Musa Yılmaz yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

Belediyenin ve iktidarın devlet imkanlarını araçlarını hayasızca utanmadan, arlanmadan siyasi emelleri doğrultusunda kullanan Ak Parti, yine vatandaşların vergilerinden oluşan devlet ve belediye bütçelerini adeta peşkeş çekenler utanmadan, arlanmadan çalmadık kapı bırakmayacağız diyorlar. 
 
Siz hele bizim gibi kendi bütçenizle seçim çalışması yapın da o boyunuzu, endamınızı görelim.

Türkiye tarihinde belediyelerin ya da devletin tüm halkımıza ait olan öz kaynaklarını hiç bir parti sizin gibi (AKP) hayasızca fütursuzca utanmadan kullanmadı.
 
HANİ KUL HAKKI YEMEK DİNİMİZCE EN BÜYÜK GÜNAHTI

Evet 24 Haziran’da seçime gidiyoruz. Bizim bütçemiz gönüllü yurttaşlarımızın destekleriyle oluşurken, sizler bütçenizi devlet ve belediyelerin sırtından oluşturuyorsunuz.

Bizim Kadın ve Gençlik kollarımız büyük özveriler göstererek çalışırken, sizlerin nasıl çalıştırdığınız biliyoruz.  Kamuya, devlete, belediyelere ait araçları partinizin her kademesine peşkeş çekiyorsunuz. Biz sadece emeğimizi şahsi imkânlarımızı ortaya koyarak çalışıyoruz.

Siz bütün adil olmayan imkânlarınız ile çalmadık kapı bırakmayacağız diyorsunuz ama hangi yüzle insanların kapılarını çalacaksınız. Halkımız sizden bıktı, yalanlarınızdan usandı, yoruldu artık. Kapılar yüzünüze kapanacak bizden söylemesi.

TARTIŞMAYA DAVET

Gebze büyük bir kent, bu halk her şeyi bilmek zorunda. Yüreğiniz yetiyorsa buyurun yerel bir televizyonda ilçe başkanları düzeyinde bir program yapalım. Hatta canlı yayında kent meydanında vatandaşlarımızın da katılacağı bir program yapalım halkımız izlesin. 

Hodri meydan herkesin kirli çamaşırları dökülsün. Ayrıca merak ediyorum bu sefer hangi hayali ve yalan vaatleri hazırladınız bu halkı kandırmak için.

Bir de şunu belirtmek istiyorum ki önümüzdeki 24 Haziran seçimlerine yönelik bir tane devlet ya da belediye araçlarını seçim malzemesi yaparsanız, tüm hukuki ve nihai olarak bu halka teşhir edileceksiniz.

 
Son Güncelleme: 25.04.2018 13:33
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37