Mutlu: Saadet Partimiz iktidara taliptir

Mutlu: Saadet Partimiz iktidara taliptir

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
13 Eylül 2019 Cuma 00:35
 Mutlu: Saadet Partimiz iktidara taliptir
Saadet Partisi’nin Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu düzenlediği ilk basın toplantısında partililere gündeme ait konuları anlattı.

13 Ekim tarihinde SP’nin kongresinin yapılacağını ve o tarihten sonra da il ve ilçe kongrelerinin yapılacağını belirten Mutlu şunları söyledi:

Çok kıymetli basın mensupları, çok kıymetli ilçe başkanlarımız ve il yönetim kurulu üyelerimiz. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor toplantımıza teşriflerinizden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
 
GENEL MERKEZ KONGREMİZ 13 EKİM’DE

7 Eylül Cumartesi günü Ankara’da yapılan il başkanları toplantısına il başkanı sıfatıyla ilk kez katıldım. Toplantıda genel merkez kongremizin 13 Ekim 2019 tarihinde yapılacağı ifade edildi. Büyük kongreden sonra il ve ilçelerimizin kongre süreçlerini planlayacağız.
 
DEĞİŞİM SÜRECİ

2017 kongremizden sonra 2 seçim geçirmiş olan eski il başkanımız Nurettin Çelik beyin genel merkezimize olan il başkanlığı değişimi talebi uygun görülmüş ve tarafıma Genel Başkan Yardımcımız Mesut Doğan tarafından il başkanlığı görevi verilmiştir. 

GÜÇLÜ YÖNETİM İÇİN 
İSTİŞARELERİMİZİ YAPIYORUZ
 
Görevlendirme sürecinden sonra güçlü bir başkanlık divanı için istişarelere başladık. Saadet Partimiz teşkilat mensuplarındaki büyük azimle, her daim disiplinden kopmadan çalışmaya devam etmiştir. İlçeden mahalleye her kadememiz rutin toplantılarını yapmaktadır. Teşkilatımız büyük bir inanç ve azimle çalışmalarına devam etmektedir. Bu inanç ve azim sayesinde teşkilatımız mutlaka hedeflediği noktaya ulaşacaktır. 

ÜLKEMİZ HER YÖNÜ İLE TIKANDI, DEĞİŞİM ŞART

Ülkemiz artık her yönüyle iktidarın tıkandığı bir süreci yaşıyor ve bunu hep birlikte görüyoruz. Ekonomiden, dış politikaya, adaletin tesisinden, israf ve yolsuzluğa kadar ciddi bir tıkanıklık yaşanmakta. Dolayısıyla ülkemiz bir eşiktedir. Önümüzdeki süreç artık bir iktidar değişikliği göstermektedir. 

PARTİMİZ HAZIRDIR

Bu değişikliğin arifesinde şimdiye kadar partimiz bünyesinde yaptığımız çalışmalarla, ortaya koyduğumuz çözüm projeleri ve önerileri ile bu ülkeye; ekonomik anlamda, dış politika anlamında, yargı- yürütme ve yasamanın ayrılması noktasında ortaya koyduğumuz fikirlerle Saadet Partimiz 50 yıla yakın bir tarihi ile iktidara taliptir ve iktidardaki yerini mutlaka alacaktır. 

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ, VEKİLLERİMİZ OLACAK

Bizler bu anlamda Kocaeli teşkilatları olarak başta şahsım olmak üzere, il başkanlık divanımız, il yönetim kurulumuz, bütün ilçelerimiz ile yapılacak ilk genel seçimde mutlaka ve mutlaka Kocaeli’mizden 1 vekil veya vekiller çıkartacak çalışma azmini hep beraber ortaya koyacağız. Bu hedefte üzerimize düşen ne varsa gereğini yapacağız.

Son Güncelleme: 13.09.2019 10:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37