Necdet Doğan aday adaylığını açıkladı

Necdet Doğan aday adaylığını açıkladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Ekim 2018 Perşembe 11:43
    Necdet Doğan aday adaylığını açıkladı


CHP Çayırova için iddialı bir aday adayı çıktı. CHP Çayırova’nın eski belde başkanlarından Necdet Doğan, belediye başkan aday adaylığını açıkladı. Adaylık belirlenmesinde ön seçim olması gerektiğini vurgulayan Doğan, Cadde 58'deki basın açıklamasında, "Çayırova çocuğuyum, insanlarını biliyorum. Partim için bugüne kadar bireysel düşünmedim, hiçbir beklentim olmadı, belde başkanlığından sandık görevine kadar hep hizmet ettim. Bir boşluk gördük ve aday olmamız gerektiğini düşündüm" diye konuştu. Toplantıya CHP Çayırova eski ilçe başkanı Oruç Gökbulak da katıldı.
 
MUTLAKA ÖN SEÇİM OLMALI


Doğan, belediye başkan aday adaylığı için ön dosya vereceğini ifade ederken bunun sebebinin de mutlaka ön seçim olması gerektiğini söyledi.

Doğan şöyle devam etti:

Genel merkezin kararı, saygı duyacağız. Ancak mutlaka ön seçim olmalı. Ön seçimden çıkacak adaydan sonra bölgemizde kamuoyu yoklaması yapılmasını istiyorum. İl başkanımızın da bu konuda taahhüdü var. Yarın dosyamı partiye vereceğim.
 
ÇAYIROVA'DA SEÇİMİ ALABİLİRİZ

Çayırova'da seçimi kazanabileceklerini belirten Necdet Doğan, "Seçimi kazanabileceğimize inanıyoruz. 2-3 aydır sahada çalışmalarımız var. İnsanların bakışı güzel. Derdimiz aday bulmak değil, Çayırova’da seçimi almak olmalıdır. Çayırovalılık bilinci bunu gerektiriyor" dedi.

Geçimi siyasetten olanların, siyasetin önünü kapattığını kaydeden Necdet Doğan, ön seçim ve sonrasında kamuoyu yoklamasının bu olumsuzluğun önüne geçeceğini de sözlerine ekledi.
Son Güncelleme: 25.10.2018 11:45
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37