Nevzat Doğan’dan Dilovası turu

Cemil Yaman ile Dilovası'na geldiler

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Ekim 2016 Pazar 13:51
Nevzat Doğan’dan Dilovası turu
İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan önceki gün Dilovası’na geldi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’la birlikte gelen Doğan’ı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar karşıladı.

İzmit’in başarılı ve sevilen Belediye Başkanı Nevzat Doğan önceki gün Dilovası’na gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’la birlikte gelen Doğan’ı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar karşıladı. AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut’un da katıldığı ziyarette Cemil Yaman, Nevzat Doğan, Ali Toltar, Osman Akbulut ve beraberindekiler önce Cuma namazı kıldılar. Ardından Dilovası’nı turlayan Yaman, Doğan, Toltar ve Akbulut ve Gençlik kolları Başkanı Semih Kaya, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ettiler.
 
PROJELERİMİZ HAYATA GEÇİYOR
 
Daha sonra hep birlikte Gümüşhane Sarı şeyh Derneği’ni ziyaret ettiler. Sarı şeyh Dernek Başkanı Abidin Kaya ve dernek üyeleri tarafından ağırlanan Yaman, Doğan, Toltar ve Akbulut burada dernek üyeleriyle sohbet ettiler. Ziyarette konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımızın mutluluğu ve yaşanabilir bir Dilovası’nı inşa etmek için çalışıyoruz. Geçen iki buçuk yıllık süre içerisinde ekibimle birlikte çok güzel çalışmalara imza attık. Kalan süre içerisinde de halkımıza seçim beyannamemizde söz verdiğimiz tüm projelerimizi hayata geçirmek için çalışmaya devam edeceğiz.
 
15 TEMMUZ, DÖNÜM NOKTASIDIR
 
Tabi bizler bu hizmetleri yaparken, ilçemizde yaşanan kalkınmanın ülkemizde de önemli oranda devam ettiğini görüyoruz. Ancak bizlerin büyümesini istemeyen dış güçler ve içimizdeki hainler her zaman var olmuştur. 15 Temmuz’da yaşadığımız hain FETÖ darbe girişimi de bunu göstermiştir. Ancak ne mutluyum ki ülkesini seven, bayrağını seven halkımız bu işbirlikçi hainlere gereken cevabı vermiştir. 15 Temmuz bizim için artık bir dönüm noktasıdır. Bu hain saldırıyı hiçbir zaman unutmayacağız ve hainlere karşı daha büyük Türkiye, daha güzel kentler yaratmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Buradan tüm ülkemizin güzel insanlarına ve Dilovası’nda bir ay boyunca tuttuğumuz demokrasi nöbetlerinde bizleri yalnız bırakmayan halkımıza, STK’larımıza ve muhtarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.”dedi.         
 
YERELDE KALKINMAYI SÜRDÜRECEĞİZ
 
İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, "Hükümetimiz ülkemizin kalkınmasına katkı sağlarken bizlerde yerelde önemli çalışmalara imza atarak kentimizin gelişmesine katkı sunuyoruz. Yerelde yaptığımız hizmetlerimiz halkımızın daha güzel bir yaşam ve daha huzurlu bir kentler oluşturmaktır. Yaşadığımız 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası halkımızın gösterdiği fedakarlık bizlere daha çok çalışma hırsı vermiştir. Bizlerde halkımıza layık olabilmek için yerelde kalkınmayı sürdüreceğiz" dedi.
 
HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM
 
AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, "Ülkemiz çok önemli bir süreçten geçiyor. 2023 Büyük Türkiye Hedefini yakalamak için hükümetimiz hiç durmaksızın çalışırken, diğer bir taraftan da hainlerin kirli darbe oyunları ile mücadele ediyor. Ancak bu büyük mücadelede hükümetin yalnız olmadığını gösteren halkımız canı pahasına ülkesine, bayrağına milli iradesine ve Cumhurbaşkanına sahip çıkmış ve ülkemizi karanlık yarınlardan kurtarmıştır. Bu demokrasi nöbetlerimizde bizlerle birlikte olan tüm halkımıza ve Sivil Toplum Kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. 



Son Güncelleme: 02.10.2016 23:36
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37