Nusret Acur: Dostlarınızı satın almayın

Nusret Acur: Dostlarınızı satın almayın

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Nisan 2018 Çarşamba 11:22
 Nusret Acur: Dostlarınızı satın almayın


İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur 4 Nisan Sokak Hayvanları Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

"Dostlarınızı satın almayın" diyen Acur, "Dünyada gelişmiş ülkelerde sokak hayvanları diye bir kavram yoktur, Ancak gelişmemiş ülkelerde ve gelişmekte olan ülkelerde sokak hayvanları vardır.

Bizi en çok üzen, hayvanların petshoplarda satılması. Bir tanıdığınıza doğum gününde kedi hediye ediyorsunuz, kişi belli bir süre sonra bu hayvanı sokağa bırakıyor. Sokak hayvanlarının oluşmasındaki en büyük etken, kişilere hediye olarak alınan canlılardır. Canlı bir varlıktan hediye olmamalı, o bakımdan dostlarınızı satın almayın, sahiplenin diyoruz" dedi.
 
HAYVANLARA ŞİDDET VE CİNSEL TACİZ
Son yıllarda hayvanlara şiddet ve cinsel saldırılıarın da arttığına dikkat çeken Acur, sözlerini şöyle sürdürdü:
Son yıllarda sokak hayvanlarına artan şiddet ve cinsel taciz olaylarını, hazmedemiyoruz. Bir hayvansever olan genel başkanımız Meral Akşener, herkesin bildiği gibi İzmir'de tecavüze uğrayan bir kediyi sahiplendi. İYİ Parti iktidar olduğunda gereken bütün düzenlemeleri yapacak programını hazırladı.
 
Şunu açık ve net olarak söyleyebilirim ki, sokakta sahipsiz bir hayvan kalmayıncaya kadar, çalışmalarımız sürecek. Son olarak, yönetim kurulu üyelerimizin, büyük çoğunluğu bir hayvan sahibi ve gönüllüsüdür.

 
Son Güncelleme: 04.04.2018 11:24
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37