banner55

Op.Dr. Burcu Çetinkaya: Çölyak kafe sözümüz olsun

Op.Dr. Burcu Çetinkaya: Çölyak kafe sözümüz olsun

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Mart 2019 Cuma 11:57
 Op.Dr. Burcu Çetinkaya: Çölyak kafe sözümüz olsun
Çölyak hastalarının sosyalleşebileceği alanların olmamasının bu hastalıktan muzdarip insanların mağduriyet yaşamasına sebebiyet verdiğini ifade eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, 1 Nisan sonrasında belediye bünyesinde Çölyak Kafe ve sosyal alan açacaklarının müjdesini verdi.

Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, Sultan Orhan mahallesinde gerçekleştirdiği ev ziyaretinde Zehra Tekin isimli kız çocuğunun Çölyak rahatsızlığı sebebiyle büyük sıkıntı yaşadığını, bunun için kendisi gibi bu rahatsızlığı çekenler için sosyal alan istemesi üzerine Başkan Adayı Çetinkaya’dan Çölyak Kafe sözü geldi.

HER İNSANA HİZMET EDECEĞİZ

Gebze’nin tamamına hizmet getireceklerini her platformda üstüne basa basa söyleyen Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Çetinkaya, “Bizim amacımız kenti tüm mevcuduyla planlamak. Sadece fiziki mekanlar değil insanların ihtiyaçları doğrultusunda da bir planlama yapacağız. Bunun en güzel örneği Çölyak kafe ile olacak. Ben inanıyorum ki Belediyemiz bünyesinde açacağımız bu kafe ve sosyal alan ile dışarı çıktığında dilediğini yiyemeyen insanlarımız burada gönül rahatlığıyla tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekler" dedi.

Son Güncelleme: 22.03.2019 11:59
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37