Op.Dr. Burcu Çetinkaya'dan Esnaf Siteleri projesi

Op.Dr. Burcu Çetinkaya'dan Esnaf Siteleri projesi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Mart 2019 Çarşamba 10:56
 Op.Dr. Burcu Çetinkaya'dan Esnaf Siteleri projesi


Gebze’de kuracakları
'Esnaf Siteleri' ile üretime yönelik faaliyet gösteren dükkanları bir arada tutmak ve daha fiziki imkanlara sahip mekanlar oluşturmak istediklerini ifade eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, kentin tamamından sorumlu olduklarını, kendilerinin sadece kaldırım ve yol yapmakla değil ekonominin can damarı esnaf kardeşlerimize daha müreffeh mekanlar sunmak zorunda olduklarını söyledi.

Amaçlarının Gebze esnafının hak ettiği daha modern fiziki alt yapılara imkanlara sahip güzel yerlerde hizmet versin üretim yapması olduğunu ifade eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, esnafımız ne kadar modern çalışma alanlarıne ve fiziki alt yapıya sahip yerlerde işlerini yaparlarsa bizler de o kadar huzurlu olacaklarını söyledi.

ESNAFIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ

Esnafımıza hak ettiği modern, çağdaş ve kullanışlı mekânlarda çalışma ve ticaret yapma imkânı sağlayacaklarını sözlerine ekleyen Belediye Başkan Adayı Çetinkaya, "Şehrin içine sıkışmış imalthaneler hiçbir mağduriyet yaşamadan rahatça üretim yapabilecekleri alanlara kavuşacak. Bunu sağlarken esnafımızın üretim hacmi ve iş hacmi göz önüne alınarak hiçbir mağduriyet yaşanması için azami gayret gösterilecektir. 

Fiziki manada şehir içinde sokak arasında olan işletmeler oluşturulacak modern siteler ile dünya standartlarında rekabet gücü olan işletmeler haline gelmelerine destek olacaktır. Esnaf siteleri esnafımızın kazancına kazanç katacak, yüzünü güldürecek. Esnafımız kazanacak, Gebze kalkınacak" dedi.
Son Güncelleme: 06.03.2019 23:07
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37