banner55

Op.Dr. Çetinkaya: Gençlere para kazandıracağız

Op.Dr. Çetinkaya: Gençlere para kazandıracağız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Mart 2019 Cumartesi 12:25
 Op.Dr. Çetinkaya: Gençlere para kazandıracağız
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya Hacı Halil Mahallesinde ki kafelerde bulunan gençlerden tek bir ses yükseldi #BaşkanBurcu sloganları eşliğinde ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Hacı Halil mahallesinde kafelerde gençlerle buluşan Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, gezdiği her kafeden gençlerin büyük desteğiyle ayrıldı.
GENÇLERE PARA KAZANDIRACAĞIZ

Gençlerin özellikle akşamları kafeler haricinde sosyalleşebileceği farklı mekanların azlığından yakınmalarına 1 Nisan sonrasında Kültür Sanat sokakları ve çeşitli aktivitelerle alternatif mekanların oluşturulacağının müjdesini veren Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Çetinkaya, "Gençler için özellikle kültür sanat sokaklarının yanında gençlere para kazanabilecekleri bir çok proje hazırladık. Biz geleceğin gençler üzerinden planlanacağını biliyoruz. 

Biz inanıyoruz ki gençler kendi ihtiyaçlarını temin edebilecekleri paraları kazandıkları zaman daha sağlıklı bir hayatları olacak. Gençlerin enerjilerini atabilecekleri fiziki mekanların yanında kendi sosyal aktivitelerini sergileyebileceği çalışmalarını yapabileceği ürünlerini satabileceği mekanları oluşturacağız. Gençlerin hayata daha çabuk adapte olabilmelerinin önünü açacağız. Refakatçi sistemi, kazan kazan sistemleri ile eğitim bursları ile gençlere destek olacağız" dedi.
Son Güncelleme: 23.03.2019 21:45
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37