banner55

Op.Dr.Çetinkaya'dan her mahalleye kreş

Op.Dr.Çetinkaya'dan her mahalleye kreş

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Mart 2019 Cumartesi 12:22
   Op.Dr.Çetinkaya'dan her mahalleye kreş


Özellikle
çocuklarını kreşe gönderemeyen ailelere yönelik planlanan 'Her Mahalleye Kreş' projesiyle geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımızın daha iyi bir eğitim alabilmelerinin hazırlıklarının yapılacağını ifade eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, esas belediyeciliğin beton bloklar değil sıcak yualar yapmak olduğunu söyledi.

Geleceğimizi emanet edeceğimiz yavruların kaliteli hizmet alması için çalışmaların bu anlamda planlanmasını sağlayacaklarının altını çizen Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, her çocuğun eşit şartlarda geleceğe adım atması gerektiğini bunun içinde her mahalleye kreş ve sosyal aktivite alanı planladıklarını vurguladı.

ANNELERİN GÖZÜ ARKADA KALMAYACAK

Her mahallenin en merkezi konumuna inşa edeceğimiz 'Mahalle Kreşleri ve Sosyal Alanlar' için ekonomileri düşük ailelerin de rahatlıkla çocuklarını gönderebilecekleri mekanlar oluşturacaklarını ifade eden Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Çetinkaya, “Ekonomik açıdan ihtiyaç sahibi, düşük ücretlerle çalışan annelerin, çocuklarını güvenle emanet edecekleri eğitim yuvalarını Gebze’de yaygınlaştırıyoruz, annelerin gözünü arkada bırakmıyoruz. Her mahalleye kreş imkanı sunacağız. Gereğinde mobıl tır kreşlerle bu sözümüzü gerçekleştireceğiz" dedi.
Son Güncelleme: 19.03.2019 21:04
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37