Öztürk'ten herkesi kucaklayan mesaj

Öztürk'ten herkesi kucaklayan mesaj

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Nisan 2019 Pazar 23:35
 Öztürk'ten herkesi kucaklayan mesaj


İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk yayınladığı mesajda 31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde Kocaeli genelinde seçimlere giren Millet İttifakı'na teşekkür etti, Cumhur İttifakı'nı da tebrik ederek başarılar diledi.

Özhan şunları söyledi:

Sevgili Gebzeliler 31 Mart Pazar günü Mahalli İdareler Seçimleri yapılmış ve sonuçlanmıştır. Gebzemiz'de herhangi bir olay yaşanmadan seçimin sonuçlanması bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. 

Bu süreçte Millet İttifakı olarak çıktığımız yolda İYİ Parti ve CHP Kocaeli Grup Başkan vekillerimize, milletvekillerimize, İYİ Parti İl Başkanımız sayın Şanbaz Yıldız’a, CHP İl Başkanı sayın Cengiz Sarıbay’a, CHP Gebze İlçe Başkanı sayın Musa Yılmaz’a, Millet İttifakı Büyükşehir adayımız sayın Serdar Kaman’a, Millet İttifakı Gebze Belediye Başkan adayımız sayın Recep Dursun’a, Meclis üyesi adaylarımıza, SKM başkanlarımıza, yönetim kurullarımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, mahalle başkanlarımıza, Millet İttifakı'na gönül veren ve destekleyen herkese şahsım adına teşekkürü bir borç biliyor ve sonsuz teşekkür ediyorum.


Seçimde Kocaeli Büyükşehir Belediyesini kazanan sayın Tahir Büyükakın’ı, Gebze Belediyesi'ni kazanan sayın Zinnur Büyükgöz’ü, belediye meclislerine seçilen meclis üyelerimizi ve meclis üyelerini tebrik ediyor, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin ülkemize, Kocaelimiz'e, Gebzemiz'e hayırlı olmasını diliyor, Gebze için yapılacak olan her iyi projenin arkasında olduğumuzu, Gebze’nin menfaatleri haricinde yapılacak olan her projenin karşısında yer alacağımızı tüm kamuoyuna duyurmak isterim.

Gebzemiz'in güzel insanlarını sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum. Saygılarımla. 

Son Güncelleme: 07.04.2019 23:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37