Recep Dursun horon oynadı

Recep Dursun horon oynadı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Şubat 2019 Pazartesi 10:39
Recep Dursun horon oynadı

 

Millet İttifakı Başkan Adayı Avukat Recep Dursun’a Artvinli hemşehrilerinden büyük destek geldi. 
Gebze’de yaşayan Artvinli vatandaşlardan Millet İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun’a tam destek geldi. Başkan Adayı Dursun’un seçim ofisine gelen Artvinliler, yaklaşan seçimler öncesinde Dursun’a moral ve enerji verdiler. 

OFİSİNE KONUK OLDULAR 

31 Mart seçimleri öncesinde Gebze’de yaşayan Artvinli vatandaşlardan Millet İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun’a büyük destek geldi. Başkan Adayı Dursun’un seçim ofisini ziyaret eden Artvinliler, yerel seçimler öncesinde Dursun’a moral verdiler. Seçim ofisine konuk olan Artvinliler, "Yerel seçimler öncesinde Başkan Adayımız Recep Dursun’a konuk olup kendisine olan inancımızı göstermek istedik" şeklinde konuştular. 

YENİ BİR SAYFA AÇALIM 

Kendisini ziyarete gelen Artvinli hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Adayı Recep Dursun, "Hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Beni çok mutlu ettiniz. Gebze’yi hep beraber değiştireceğiz. Eğitim konusunda, ulaşımda, sanatta, sporda bambaşka bir kent kuracağız. Gençlere iş imkanları oluşturacağız. İnsanca hep beraber yaşadığımız bir Gebze olacak. Alışkanlıklarımızı değiştireceğiz. Yeni bir sayfa açarak bu kenti yaşanabilir bir yer yapacağız" dedi. 

BERABER HORON OYNADILAR 

Seçim ofisinde gerçekleştirilen ziyaretin ardından tulum ve akordeon şov vardı. Oldukça güzel manzaraların yaşandığı özel ve renkli anlar görülmeye değerdi. Başkan Adayı Recep Dursun’un Artvinli hemşehrileriyle beraber horon oynaması ise ortaya güzel görüntüler çıkarmış oldu. Horonun ardından toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirilirken Artvinlilerin “En büyük başkan bizim başkan” tezahüratları Başkan Adayı Recep Dursun’u bir hayli duygulandırdı.
Son Güncelleme: 04.02.2019 14:18
Anahtar Kelimeler:
Recep Dursun Horon Oynadı
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37