Recep Dursun, Uğur Okulları'na gitti

Recep Dursun, Uğur Okulları'na gitti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Şubat 2019 Çarşamba 23:19
 Recep Dursun, Uğur Okulları'na gitti

Millet İttifakı'nın CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, CHP Gebze İlçe Kadın Kolları’nın da yer aldığı programda Uğur Okulları Gebze Kampüsü’nü ziyaret etti. Başkan Adayı Recep Dursun burada eğitimcilerle bir araya gelerek onlara yeni dönemde başarılar diledi. 

HAYIRLI OLSUN DEDİ 

Millet İttifakı’nın CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun temposunu arttırarak seçim çalışmalarına devam ediyor. Başkan Adayı Dursun, CHP Gebze İlçe Kadın Kolları’nın da katıldığı programda Uğur Okulları Gebze Kampüsü’nü ziyaret etti. 
Burada eğitimcilerle bir araya gelerek yeni öğretim döneminin hayırlı olmasını dileyen Başkan Adayı Dursun, eğitimcilere hem hayırlı olsun dedi hem de onlarla bol bol sohbet etti.

EĞİTİM ÖNCELİĞİMİZ

CHP Gebze İlçe Kadın Kolları’nın da yer aldığı etkinlikte önce Uğur Okulları Gebze Şubesi Kurucusu Cüneyt Günen ile sohbet eden Dursun, ardından Uğur Okulları eğitimcileriyle bir araya geldi. 

Eğitimin önemli bir değer olduğunu kaydeden Recep Dursun, "Yeni öğretim döneminde herkese başarılar diliyorum. Her anlamda yükselen bir Gebze oluşturmak için kolları sıvadık, tabi ki eğitim de bu hedeflerin arasında ilk sıralarda yer alıyor" dedi.
Son Güncelleme: 06.02.2019 23:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37