Recep Dursun'dan işçilere sürpriz

Recep Dursun'dan işçilere sürpriz

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Şubat 2019 Pazartesi 15:28
 Recep Dursun'dan işçilere sürpriz
Millet İttifakı'nın CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, temposunu düşürmüyor. İlk günden bu yana Gebze’yi karış karış gezen Başkan Adayı Dursun, bu defa gün ağarmadan yollara düştü. 

GÜNE BERABER BAŞLADILAR 

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, gün daha ağarmadan yollara düştü. CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli ve partililerle birlikte servis bekleyen işçilere ‘hayırlı işler’ dileyen Başkan Adayı Recep Dursun, duraklarda bekleyen işçilerle sohbet etti ve simit dağıttı. Recep Dursun, "İşçi kardeşlerimizle beraber güne başladık, onlara sürpriz yaparak, güzel bir gün diledik" dedi. 
İSTEKLERİNİ ANLATTILAR 

Millet ittifakının Başkan Adayı Recep Dursun’la sohbet eden işçiler gerçekleştirilen jestten dolayı bir hayli mutlu olurken istek ve beklentilerini dile getirdiler. Başkan Adayı Dursun’a hem teşekkür eden hem de seçimlerde başarılar dileyen işçiler servis araçlarına binerken güne bir hayli güzel ve moralli başlamış oldular. Yeni sabaha işçilerle beraber merhaba diyen Başkan Adayı Recep Dursun seçim çalışmalarına ara vermeden devam edecek. 

Son Güncelleme: 19.02.2019 00:50
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37