Saadet Partisi'ne ilk başvuruyu kadın aday yaptı

Saadet Partisi'ne ilk başvuruyu kadın aday yaptı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
01 Ocak 2019 Salı 14:31
 Saadet Partisi'ne ilk başvuruyu kadın aday yaptı


2019
mahalli idareler seçimi aday adaylığı sürecinin başlamasıyla birlikte Gebze Saadet Partisi’ne meclis üyeliği için ilk başvuruyu Elektrik-Elektronik Mühendisi Ayşegül Fındık yaptı. 

Meclis üyeliği  aday adaylığı için Gebze İlçe Başkanlığı’na gelerek dosyasını SP Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz’a teslim eden Ayşegül Fındık, "Kadınların yapıcı olmaları, fedakârlığı, çalışkanlığı ve üretkenliğiyle aile ve toplumsal ihtiyaçları anında fark edebilme özellikleri vardır. Bu özelliklerinden ötürü mutlaka yaşadığı şehre katkı sunmak zorundadır. Ben de bu katkıyı sunmak için başvuru yapıyorum" dedi.

Ayşegül Fındık’ın başvurusunu alan İlçe Başkanı Necati Korkmaz, başvurusundan dolayı teşekkür edip hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 

Başvurudan sonra açıklama yapan Korkmaz, "31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi için Gebze İlçe teşkilatı olarak plan ve programlarımızı, gerekli alt yapıyı ve çalışma stratejilerimi belirledik. Bugün yeni yılın ilk gününde ilk başvurumuzu aldık. İşaret fişeğini Ayşegül Fındık kardeşimizle atıyoruz. 

İlk başvurunun kadın aday olması hem bizim için hem de Gebzemiz için çok mühimdir. Çünkü Gebze nüfusun yarısı kadınlardan oluşuyor. Kadınlar, Gebze'nin kalkınmasına, gelişmesine, problemlerin çözülmesine erkekler kadar katkı sunmak mecburiyetindeler. 

Kısaca hayatın her alanında olduğu gibi şehrimizi yönetim alanında da kadın eli değmeli. Bu minvalde ben de yaşadığım şehre katkı sunmak isterim diyen bütün kadınlara Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı olarak kapımız açıktır. Gelin bu şehri hep beraber yönetim" dedi.

AYŞEGÜL FINDIK KİMDİR?

1990 Giresun doğumlu. Cumhuriyet Üniversitesi  Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümü mezunu. İyi derece de İngilizce bilen Ayşegül Fındık, hali hazırda 2013’den beri özel bir şirkette etüd ve proje departmanında yöneticilik yapmaktadır.
Son Güncelleme: 01.01.2019 21:39
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37