Saadet Partisi'ne meclis üyeliğine başvurular devam ediyor

Saadet Partisi'ne meclis üyeliğine başvurular devam ediyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Ocak 2019 Perşembe 14:52
 Saadet Partisi'ne meclis üyeliğine başvurular devam ediyor


Saadet Partisi'ne
, 2019 mahalli idareler seçimi aday adaylığı sürecinin başlamasıyla birlikte meclis üyeliği için medya ve iletişimci Büşra Şüheda Bilikçi başvuruda bulundu. 

Meclis üyeliği aday adaylığı için gerekli evrakları Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz'a teslim eden Büşra Şüheda Bilikçi, "İnancımıza göre erkeğe tanınan temel hak ve hürriyetler aynı derecede kadına da sunulmuştur. Temel hak ve hürriyetler çerçevesinde iyiliği, güzelliği, yaşanılan toplumun sorunlarının çözümü noktasında her bir birey gibi biz kadınların da sorumluluğu vardır. Bu düşünce neticesince Saadet Partisi Gebze ilçe başkanlığına meclis üyesi aday adaylığı için başvuruyorum" dedi.

KORKMAZ: KADIN ADAY KONTENJANINDA HEDEF EN AZ YÜZDE 30

Büşra Şüheda Bilikçi’nin başvurusunu alan SP Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, başvurusundan dolayı teşekkür edip hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
 
Korkmaz, "Genel başkanımızın da her platforma 'Belediye meclis üyeleri için ne yapıp, edip en az yüzde 30 seviyesinde hanım kardeşimizin aday gösterilmesini bekliyorum' ifadelerini Gebze teşkilatı olarak önemsiyoruz ve destekliyoruz. Her fırsatta ifade ettiğimi tekrar ifade ediyorum. İlkeli ve dürüst siyaset yaparım diyen herkese açık çağrı yapıyorum. Gelin bu şehri beraber yönetelim" dedi.

BÜŞRA ŞÜHEDA BİLİKÇİ KİMDİR?

1994 İstanbul doğumlu ve aslen Sinop’lu olan Bilikçi ilkokulu İstanbul Gaziosmanpaşa Şükrü Yemencioğlu İlköğretim Okulu’nda, orta ve lise öğretimini Küçükköy Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Üniversite eğitimini ise Eskişehir Üniversitesi Medya İletişim Bölümü’nde tamamladı. 

Milli Görüş teşkilatının çeşitli kademelerinde görev yaptı. Lise yıllarından itibaren Anadolu Gençlik Derneği, Gaziosmanpaşa Kadın Kolları ve halen Saadet Partisi Gebze Kadın Kolları Medya ve Tanıtım Birim Başkanlığı görevini yürütmektedir. Bilikçi evli ve bir çocuk annesidir.
Son Güncelleme: 03.01.2019 14:55
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37