banner55

SAADET’in STK ziyaretleri sürüyor

SAADET’in STK ziyaretleri sürüyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Mart 2017 Salı 13:02
SAADET’in STK ziyaretleri sürüyor


Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanlığının STK ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor.

Ordulular Derneğ’ini ziyaret eden Aksu’ya, Meclis üyeleri Zeki Özçelik, Ali Uçar ve ilçe yöneticileri Cafer Demirel, Erdal Durdağ, Tuncay Karacan, Mustafa Ballı, Fahrettin Taşkaya ve Battal Öztürk de eşlik etti. 

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu dernek ziyaretlerine beraberinde Saadet Partisi Çayırova Belediye meclis üyeleriyle beraber katılarak vatandaşları yerel gündem hakkında bilgilendirdi.

Ziyaretlerinde vatandaşa Saadet Partisi’nin çalışmaları ve yerel gündem hakkında bilgiler veren Aksu yaptığı açıklamada bu çalışmaların tüm Çayırova’yı kapsayacak şekilde devam edeceğini söyledi ve şunları söyledi:

Çalışmalarımız ilçe merkezli olduğu için seçim zamanı olmaksızın çalışıyoruz ve gittiğimiz her yerde ilgiyle bizi karşılayan vatandaşımıza kendimizi ifade ederek Çayırova’nın durumu hakkında bilgilendirme yaparak fikir alışverişinde bulunuyoruz. 
Sıkıntılarımız ve dertlerimiz aynı. Bundan sonra hep birlikte ilçemiz ve ülkemiz için ne yapabiliriz, çocuklarımıza temiz bir geçmiş ve güzel bir gelecek bırakmak için hep birlikte nasıl çalışırız bunun mücadelesini vereceğiz. 
Son Güncelleme: 21.03.2017 13:06
Anahtar Kelimeler:
çevreABIyi Tarım
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37