banner55

Sami Çakır, Darıca'da STK ve muhtarlar ile bir araya geldi

Çakır, Darıca'da vatandaşlarla buluştu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Eylül 2016 Çarşamba 13:11
Sami Çakır, Darıca'da STK ve muhtarlar ile bir araya geldi
Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Darıca'da sivil toplum kuruluşları ve muhtar ziyaretinde bulundu

Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Darıca’da Osmangazi, Fevzi Çakmak, Kazım Karabekir ve Cami Mahalle Muhtarları, Darıca Samsunlular Derneği ve bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

 Milletvekili Çakır konuşmasında Kocaeli’nin son yıllarda büyük yatırımlardan pay aldığını, özellikle Osmangazi Köprüsü ve darbe sonrasında sanayimiz için yapılan reformlar ile şehrimiz ekonomik ve sosyal yönden kalkınacak ve gelişecektir. Kocaeli’nin bu önemli yatırımları alması yolunda STK’ların da önemli rolü ve itici gücü vardır. Her zaman birlik beraberlik içinde olduğumuzda bu yatırımlardan her zaman pay almamız söz konusu olacaktır” dedi.

AK PARTİ TERÖRÜN ORTADAN KALKMASI İÇİN HER YOLU DENEDİ

Milletvekili Çakır son günlerde yaşanan terör olaylarının ülke birliğine zarar veremeyeceğini belirterek, "AK Parti hükümetleri olarak terörün ortadan kalkması için çözüm süreci dahil bütün yolları denedik. Geçmişte Etnik mensubiyeti ne olursa olsun insanlarımızın hiçbir zaman birbirleri ile bir sorunu olmadı. 

El ele gönül gönüle binlerce yıl nasıl birlik, beraberlik, kardeşlik türküleri söylediysek yine kardeşlik türkülerini hep birlikte söyleyeceğiz. Artık söz halkımızda, FETÖ terör örgütüyle ülkemizin dört bir yanında darbe girişiminin ilk gecesi ve sonrasındaki Demokrasi nöbetleriyle nasıl birlikte mücadele ettiysek, şimdi de PKK / PYD ile aynı sağduyu ile mücadele edeceğiz. Bir taraftan içte ve dışta terörle mücadele devam edecek, bir  taraftan da yapılması gereken ne varsa, halkımızın refahı ülkemizin geleceği için onları da birlikte yapacağız" dedi. 
Son Güncelleme: 08.09.2016 00:32
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37