Samsunlular'dan, Büyükgöz'e sevgi seli

Samsunlular'dan, Büyükgöz'e sevgi seli

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Şubat 2019 Pazar 13:32
 Samsunlular'dan, Büyükgöz'e sevgi seli

 

Samsunlular Derneği'nde yoğun bir katılımla karşılanan Büyükgöz, "31 Mart'ta kazanan milli duruşun simgesi Cumhur İttifakı olacak, Gebze olacak" dedi.
AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Gebze Samsunlular Derneği'ni ziyaret etti. SKM çalışmaları kapsamında Gebze'nin her köşesine ulaşarak vatandaşlarla bir araya gelen Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve İlçe Başkanı İrfan Ayar Samsunlular Derneği'nde yoğun ilgiyle karşılandı.

Programda konuşma yapan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, "Biz nereden geldiğimizi unutmayacağız ama yaşadığımız şehirde de neler yapılabilir diye taleplerde bulunacağız. Gebze'de 20 yılda çok şey değişti. Bizim adayımız Zinnur Bey Yüksek Şehir ve Bölge Plancısı bir arkadaşımız. Belediyeciliği nasıl yapacağım diye düşünmeyecek. Bu işin mutfağından gelen birçok şehirde planlamasını yaptığı eserin yer aldığı bir kardeşimiz" dedi.

HİZMETKAR OLAN BİR ANLAYIŞIN NEFERİYİZ

Programda konuşma yapan Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Zinur Büyükgöz, "Biz bu yolculuğa sizlerle beraber çıkıyoruz. Bu yolculuğun gönülden kahramanları olacaksınız. Fikir ortakları olacaksınız. İnsanımıza hizmet etmeyi onur biliyoruz. Kamunun imkan ve kaynaklarını en verimli şekilde projelendirip, tasarlayıp, hayata geçirmek için vazifelendirildiğimizi düşüneceğiz. Biz hükmeden değil, hizmetkar olan bir anlayışın neferiyiz. 1 Nisan sabahı çalışmaya ulaşımdan başlayacağız. Hazırlayacağımız ulaşım master planı ile trafik akışı, otopark ve parklanma konusunda çözümler üreteceğiz. Doğumundan, ölümüne kadar insan hayatını ilgilendiren her aşamada sosyal belediyeciliği hayata geçirmeye çalışacağız" dedi.

ASIRLARA MEYDAN OKUYAN PROJELER

Gebze'de asırlara meydan okuyan projeler hayata geçirmeyi hedeflediklerini söyleyen Büyükgöz, "Selçuklu'nun bin yıllık eserlerini konuşuyoruz. Mimar Sinan'ın 500 yıllık eserlerini konuşuyoruz. Ama bizim 50 yıl önceden kalan bir eserimiz yok. Biz sade, mütevazi, asırlara meydan okuyan, yüz yıl sonra torunlarımızın 'bizim dedelerimizin bıraktığı eserler' diyebilecekleri eserler kazandırma hedefimiz olacak. Mutlu bireyler, mutlu aileyi oluşturur, mutlu ailelerde mutlu devleti oluşturur. Biz bireyden başlayarak toplumun tamamını kapsayarak onlara hizmet sunacak hem sosyal faaliyetleri hem de fiziki projeleri onlara kazandırmaya çalışacağız. Bu bir aşk işidir, sevda işidir" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 17.02.2019 22:51
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37