Samsunlular'dan, Karaaslan'a büyük karşılama

Samsunlular'dan, Karaaslan'a büyük karşılama

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Mart 2019 Pazar 23:00
Samsunlular'dan, Karaaslan'a büyük karşılama

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan Gebze'de Samsunlular Federasyonu'nun düzenlemiş olduğu programa katıldı. Karaaslan yaptığı konuşmada, "Gebze'den güçlü bir destek bekliyoruz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsunlular Federasyonu tarafından Gebze Ahmet Pembegüllü Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa katılarak Samsunlularla bir araya geldi. Federasyon Başkanı Şakir Töngel'in ev sahipliği yaptığı programa Karaaslan'ın yanı sıra Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve yüzlerce Samsunlu katıldı.

EN GÜÇLÜ DESTEK GEBZE'DEN

Programda açılış konuşmasını gerçekleştiren Samsunlular Federasyonu Başkanı Şakir Töngel, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ı Gebze'de ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek konuklara katılımlarından dolayı teşekkür etti. 
Programda konuşma yapan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a en güçlü desteği Gebze'den göndereceğiz" dedi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy'da konuklara hoşgeldiniz diyerek önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

ZİNNUR BEY BELEDİYECİLİK İŞİNİN EHLİ BİR İSİM

Programda konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Belediye başkanlarımız şehri emin, yani şehrin emin kişisi. Bu nedenle vatandaşların belediyeye giderken, çekinmeden ulaşabilmesi ve sayın başkanım değil, benim başkanım diyebileceği kişiler olmalı. 

Gebze'de Yüksek Şehir ve Bölge Plancısı, belediyecilik işinin ehli bir adayımız var. Zinnur Bey'e sizlerden güçlü bir destek bekliyoruz. Yine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde de Tahir bey gibi kaliteli bir isim aday gösterildi. İnanıyorum ki, Gebze ve Kocaeli'den her zaman olduğu gibi 31 Mart'ta da güçlü bir destek gelecek" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 24.03.2019 23:04
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37