Sanayi, Ticaret ve Enerji Komisyonu'nu ağırladı

Sanayi, Ticaret ve Enerji Komisyonu'nu ağırladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Ekim 2017 Cuma 22:33
Sanayi, Ticaret ve Enerji Komisyonu'nu ağırladı


Başkan
Karaosmanoğlu, TBMM Sanayi Ticaret Enerji Komisyonu’nu ağırladı. Görüşmede OSB'ler başta olmak üzere birçok konu görüşüldü.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, TBMM Sanayi Ticaret Enerji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyıldız ve üyelerini makamında ağırladı. Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün ve Tahsin Tarhan’ın da yer aldığı görüşmede Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Dr. Veysel Yayan, bakanlık bürokratlarının yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak ve Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal da hazır bulundu.

OSB’LERLE YAPILAN ORTAK YATIRIMLARI ANLATTI
Sanayi, Ticaret ve Enerji üzerine değerlendirmelerin yapıldığı görüşmede Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli’deki OSB’ler ve kent hakkında komisyon üyelerine bilgi aktardı. Büyükşehir Belediyesi’nin projelerinden de bahseden Karaosmanoğlu, ticaretin ve üretimin artması için yerel yönetimler noktasında kendi üzerlerine düşen görevleri yerine getirdiklerini de belirtti. Karaosmanoğlu ayrıca, OSB’lerle yapılan ortak yatırımların öneminden bahsetti.

METRO PROJESİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ulaşım başta olmak üzere altyapı ve üst yapı projeleri hakkında komisyona bilgi verdi. Bunun yanı sıra Darıca-Gebze ve OSB’lere gidecek metro projesinin ilk kazmasının 2018 yılının ikinci yarısında atacaklarını da belirtti. Komisyona üyeleri daha sonra Başkan Karaosmanoğlu’nun Kocaeli’ye hizmetleri için teşekkür ettiler. Görüşme karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi. 


Son Güncelleme: 20.10.2017 22:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37