Şayir, Bitlislilere konuk oldu

Şayir, Bitlislilere konuk oldu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
31 Ocak 2019 Perşembe 21:24
 Şayir, Bitlislilere konuk oldu

Sivil toplum kuruluşları ve hemşehri dernekleri ile buluşmaya devam eden Şayir, Dilovası'nda hizmet veren Bitlisliler Derneği'nin konuğu oldu
 
AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, seçim çalışmaları kapsamında Dilovası Bitlisliler Derneği'nin konuğu oldu. Dilovası Bitlisliler Dernek Başkanı Mehmet Şirin Gül ve yönetimi tarafından ağırlanan Şayir'e AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi Fazıl Korkmaz eşlik etti. 

Programda STK’ların önemine değinen Şayir, "STK'ların desteği olmadan bizlerin bir şeyler yapması zordur. STK’lar ile ortak projeler yürüteceğiz. Kapımız her zaman ve herkese açık olacak. Ben Dilovasında ikamet eden 48 bin vatandaşımızın belediye başkanı olacağım. Ortak akılla ilçemizi güzelleştirmenin mücadelesini vereceğiz" dedi.

GÜL, BAŞARILAR DİLEDİ

Dilovası Bitlisliler Derneği lokalinde gerçekleşen toplantıda açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Mehmet Şirin Gül, "Tüm ülke olarak önümüzde yapılacak bir yerel seçim atmosferine doğru giriyoruz. Bu seçimlerin ülkemiz içinde ilçemiz içinde hayırlı olmasını diliyorum. 

İlçemizde de yaşanacak bu yarışta aday arkadaşlarımıza başarılar dilerken, AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir arkadaşımız bugün bizlerin konuğu olarak çalışmalar ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Hayırseverliği ile tanıdığımız çalışkan ve başarılı arkadaşımız Hamza Şayir'e çıktığı yolda başarılar diliyoruz" dedi.

DEĞİŞİMİ HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ

Dernek Başkanının ardından Bitlisli hemşerilerine seslenen Şayir, "Bu kentte yaşayan ve sizin içinizden biri olarak bu kentin sorunlarını yakından biliyorum. Amacım bu kentin ve çocuklarımızın geleceğini daha güzel hale getirmektir. Bu hedefle sizlerin desteği ile yola çıktım. İnşallah sizler destek verdikten sonra önümüzde ki 2019-2024 yılları arasında Dilovası'nda ki değişimi hep birlikte yaşayacağız" dedi.

ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ
 
"Sizlerin desteği ile bir araya gelerek sorunlarımızın üstesinden geleceğiz" diyen Şayir, "Ortak akılla bu kentin sorunlarının üstesinden gelebiliriz. STK'larımız bizim için her zaman önemlidir. Onların desteği olmadan bizlerin bir şeyler yapması zordur. STK’lar ile ortak projeler yürüteceğiz. 

Kapımız her zaman ve herkese açık olacak. Ben Dilovasında ikamet eden 48 bin vatandaşımızın belediye başkanı olacağım. Ortak akılla ilçemizi güzelleştirmenin mücadelesini vereceğiz" ifadelerine yer verdi.

DİLOVASI KAZANACAK

Konuşmasının sonunda Şayir, "Gelin hep birlikte omuz omuza vererek şehrimizi daha yaşanılabilir bir kent yapalım, çocuklarımıza daha güzel bir Dilovası bırakalım. Göreve gelirsek Dilovası'nda iz bırakmak istiyoruz. Doğru neyse onu yapacağız. 

Dilovası'nın faydasına olabilecek her türlü projenin hayata geçmesi için çalışacağız. Onun için sizlerden destek istiyorum. Eğer destek verirseniz ve kazanırsak, emin olun ki Dilovası kazanacaktır" dedi.

Son Güncelleme: 01.02.2019 13:55
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37