Şayir: Gayemiz daha yaşanabilir bir Dilovası

Şayir: Gayemiz daha yaşanabilir bir Dilovası

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
29 Ocak 2019 Salı 14:49
 Şayir: Gayemiz daha yaşanabilir bir Dilovası


AK Parti Dilovası İlçe SKM programları kapsamında Ak Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir ilçe gelinde ev ziyareti yapmaya devam ediyor. 

Ak Parti Dilovası İlçe SKM programları kapsamında ilçe genelinde bulunan hane ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir; "Halkımız ile sürekli bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. İkili diyaloglarımızı sürekli bir şekilde yaptığımız ziyaretlerle perçinliyoruz" ifadelerine yer verdi.

GAYEMİZİ HALKIMIZA ANLATIYORUZ

Ziyaretlerde vatandaşlarla sohbet eden Şayir, "Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde halkımızın biz göstermiş olduğu ilgi ve alaka seçim süreci boyunca bize güç veriyor. Amacımız halkımızla sürekli bir araya gelerek katılımcı bir yönetim modelini oluşturmaya çalışıyoruz. 

Gayemizin daha yaşanılabilir Bir Dilovası olduğunu halkımıza anlatmaya çalışıyoruz. AK Belediyeciliğin yerelde yapmış olduğu hizmetler bizim davamızın referansıdır. Gönül belediyeciliği sloganımızla halkımızın gönlünde yapacağımız hizmetlerle taht kurmak için ziyaretlerimize aralıksız devam edeceğiz" dedi.
Son Güncelleme: 29.01.2019 16:43
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37